1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová doma zvítězila proti B týmu Lhoty


Branky


4. P. Hucl , 4. P. Hucl
16

K vidění byl zápas, který byl rozhodnut ve 4. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediným gólem rozhodl Hucl

Na hřišti v Druztové se v sobotu od 17 hodin sehrál zápas mezi domácím celkem a Lhotou. Domácí chtěli napravit porážku z prvního kola a tak do zápasu nastoupili pořádně zostra. Jejich začátek hráči Lhoty nedokázali pochytit a za domácí se ve 4. minutě trefil Petr Hucl. To hned od začátku vneslo do zápasu velké emoce. Žluté karty postupně dostali Fischer, Hucl a hostující Zdeněk Paul, který byl těsně před koncem poločasu po druhé žluté kartě vyloučen. Hosté šli tedy za nepříznivého stavu do deseti.

Druhý poločas už gól nenabídl

Hosté, kteří byli oslabeni o jednoho hráče začali druhý poločas velmi aktivně a chtěli za každou cenu vyrovnat. I v početní nevýhodě se snažili neustále útočit, ale do dobře postavené obrany Druztové se moc nedostávali. Nějaké šance si sice vypracovali, ale ani jednu neproměnili. Podobně na tom byli i domácí, kteří zase sázeli na rychlé protiútoky do soupeřovi otevřené obrany. Skóre zápasu se tak nezměnilo. Jak to tak v takových zápasech o jednu branku bývá, tak i tento byl plný emocí. Tomu napovídá i sedm žlutých a jedna červená karta, kterou rozdal rozhodčí Šmaus. Domácí fanoušci musejí být spokojeni, protože 3 body jejich tým úspěšně hájil skoro 90 minut.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Nezachytili jsme úvod utkání a už ve 4. minutě prohrávali. Potom se hra vyrovnala, ale ve 42. minutě jsme po druhé žluté šli do deseti. I tak jsme ve druhé půli útočili a vytvářeli si šance, ale ani jednu neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
T. Würfl [-] - Š. Bidzilja [-] (78. P. Ježek [-] ) (78. P. Ježek [-] ) , J. Zeman [-] (70. P. Musil [-] ) (70. P. Musil [-] ) , L. Motyčák [-] (46. T. Krysl [-] ) (46. T. Krysl [-] ) , V. Němeček [-] (46. L. Denk [-] ) (46. L. Denk [-] ) , P. Hucl [-] (58. T. Linda [-] ) (58. T. Linda [-] ) , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , D. Roubal [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Drapák [-] (46. J. Brož [-] ) (46. J. Brož [-] ) , M. Šindelka [-] , T. Diviš [-] , V. Sulek [-] (75. L. Martínek [-] ) (75. L. Martínek [-] ) , V. Křelina [-] , L. Novák [-] , M. Bečaver [-] , J. Švík [-] , F. Rohrer [-]

ŽK: 19. P. Fischer , 19. P. Fischer , 22. P. Hucl , 22. P. Hucl , 75. T. Würfl , 75. T. Würfl , 87. P. Ježek , 87. P. Ježek , 90. T. Linda , 90. T. Linda - 21. Z. Paul , 21. Z. Paul , 89. T. Diviš , 89. T. Diviš . ČK: 42. Z. Paul , 42. Z. Paul .
Hráči zápasu: P. Hucl - J. Švík , V. Křelina .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - NAVARA Jaroslav (N), NEJDL Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Kamil Weber
Tip experta: remíza

Tipuji remízu, na penalty vyhraje Lhota.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů