0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zruče si odvezlo z Hradiště všechny tři body


Branky


10

B tým Zruče vyloupil Hradiště a domů si krom tří bodů odvezl i čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový začátek v podání Jana Kučery

Zruč začala hodně aktivně, hned v první minutě proměnil po přihrávce Štafla samostatný únik Kučera. Ten samý hráč dokázal na podruhé dorazit ve 4. minutě balón do sítě po akci ze strany. Po raketovém začátku se síly vyrovnaly a domácí začali ostřelovat branku Zruče především z dálky, ale výraznou gólovou příležitost si vypracovat nedokázali. Ve 34. minutě po křídelní akci překonal gólmana domácích Hakr, 0:3. Těsně před koncem poločasu byla nařízena penalta pro domácí, kterou však dobře chytající brankář a zároveň trenér hostů Václav Klik dokázal zneškodnit, což byl nejspíš rozhodující moment zápasu, protože domácí se nedokázali do hry gólem jak se říká "do šaten" vrátit.

Zruč si výsledek pohlídala a Hradiště k ničemu nepustila

Ve druhé půli mohli diváci, kteří do Hradiště na první kolo městského přeboru zavítali, vidět dobře bránící mužstvo hostů proti domácím, kteří se snažili dobýt branku soupeře, ale neúspěšně. Takže k vidění byly vidět jen dvě žluté karty Valenty a Hakra. Avšak v 88. minutě zakončil protiútok hezkým lobem Václav Mašek a bylo hotovo. Druhý poločas nebylo k vidění moc zajímavých situací. Hosté si výsledek dokázali zkušeně pohlídat a do závěrečného hvizdu sudího Adamčíka se zápas už jenom z nutnosti dohrával, protože bylo již rozhodnuto. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba (trenér): Do zápasu jsme vstoupili hrůzostrašně a už ve 4. minutě jsme prohrávali 0:2. Kolem 20. minuty se hra vyrovnala, ale kromě pár střel z dálky jsme si žádnou gólovku nevypracovali. Soupeř byl fotbalovější a důraznější, my ještě nedali penaltu a bylo po fotbale.

TJ Zruč B
Václav Klik (trenér a brankář): Začali jsme hodně aktivně, kdy se dvakrát trefil Kučera. Před koncem poločasu přišla penalta proti nám, kterou jsem dokázal chytit. Řekl bych, že celý zápas jsme měli hru pod kontrolou. Se hrou dozadu jsem nadmíru spokojen a čisté konto je vizitkou.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - D. Červený [-] , V. Pikhart [-] , M. Hausner [-] (39. P. Bubla [-] ) , M. Beránek [-] - J. Němeček ml. [-] , M. Furár [-] (51. F. Šperl [-] ) , J. Rucký [-] , T. Beránek [-] - H. Vladimír [-] (72. T. Suchý [-] ) , O. Pytlík [-] -

TJ Zruč B
V. Klik [-] - P. Mancl [-] (88. D. Bízek [-] ) , T. Valenta [-] (85. O. Vaňourek [-] ) , J. Štafl [-] , J. Kučera [-] (88. J. Přibyl [-] ) , M. Hakr [-] (86. J. Šnajdr [-] ) , K. Trnka [-] (65. V. Mašek [-] ) , P. Riedl [-] , J. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Klail [-]

ŽK: 25. M. Hausner - 52. T. Valenta , 72. M. Hakr .
Hráči zápasu: V. Klik , J. Kučera .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŽENÍŠEK Jakub (N), SCHWARZ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají mladý tým a domácí nebudou fyzicky stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích