Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Liticích byla k vidění gólová přestřelka


10

První plzeňské derby se konalo na hřišti Litic, kam zavítal Union.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na závěr poločasu byl vyloučen Seidl

Zápas začal poměrně opatrně, kdy hosté spíš drželi balón a domácí sázeli na brejky. Po špatně zahraném rohu domácích se z brejku však trefili hosté, kdy poslal Petr Kutný střelou z velké dálky Union do vedení. Hosté měli ještě šanci zvýšit skóre, ale nestalo se. Před koncem poločasu se povedlo domácím zužitkovat vytvořený tlak a zaslouženě vyrovnali na 1:1 gólem Antonína Hanzlíčka a už to vypadalo, že se do konce poločasu nic zajímavého nestane. Ovšem po rohovém kopu ve 45. minutě šli hosté do vedení trefou Martina Seidla, který ještě v té samé minutě viděl druhou žlutou kartu za oslavu a byl vyloučen.

Litice dokázaly zápas otočit

Po dobrém nástupu hostů do druhého poločasu v 50. minutě krásně trefil střelou z dálky šibenici Dominik Chlumecký a Union se dostal do dvoubrankového vedení. To trvalo pouze deset minut, protože v 60. minutě se dokázali domácí po dvou chybách brankami Hanzílčka a Kanty vrátit do zápasu. Po ostrém zákroku v 62. minutě musel odstoupit hostující brankář Marek Horn. Do vedení poslal domácí v 70. minutě Tomáš Voves a na 5:3 navyšoval Koloros. Union dokázal ke konci zápas ještě zdramatizovat gólem Hořánka z 88. minuty, ale domácí si už jednobrankové vedení pohlídali. Závěr zápasu byl hodně vyhrocený, kdy v nastavení padly ještě tři žluté karty.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (trenér): Myslím, že celé utkání probíhalo v naší režii. Po našem rohu jsme inkasovali, ale podařilo se nám krásně vyrovnat. Bohužel jsme na konci poločasu dostali gól z rohu a na začátku druhé půle trefili hosté šibenici a nevypadalo to s námi dobře. Ale nakonec jsme zápas krásnými akcemi otočili.

TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý (trenér): Prvních pár minut vypadalo dobře, drželi jsme balón, ale domácí si vytvářeli agresivní hrou tlak. Dostali jsme se do vedení. Měli jsme šanci navýšit skóre, což se nestalo a domácí vyrovnali. Po rohovém kopu jsme se dostali opět do vedení. Následné vyloučení našeho hráče zápas ovlivnilo. Snažili jsme se i v deseti hrát fotbal, ale s výsledkem 5:3 už bylo těžké něco dělat. Ale v závěru jsme dali kontaktní gól, ale už bylo málo času vyrovnat. Zápasu by slušela remíza. Jsem rád, že nikdo z našich hráčů není vážně zraněn. .



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] (80. M. Forman [-] ) , T. Voves [-] , O. Kollros [-] (84. L. Kindl [-] ) , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , J. Koryťák [-] , L. Fořt [-] , D. Blovský [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] (62. V. Stuchl [-] ) - O. Jakoubek [-] , K. Kotrč [-] (83. R. Schveinert [-] ) , M. Seidl [-] , J. Jindra [-] - L. Klauber [-] (70. A. Pasichnyk [-] ) , M. Hořánek [-] , D. Chlumecký [-] , A. Hořánek [-] - T. Karela [-] (66. D. Kalaš [-] ) , P. Kutný [-] (74. O. Cajthaml [-] ) -

ŽK: 90. J. Tihlařík - 25. T. Karela , 38. M. Seidl , 89. D. Chlumecký , 90. O. Jakoubek . ČK: 45. M. Seidl .
Hráči zápasu: A. Hanzlíček - J. Jindra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - KRŇOUL Štěpán, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: výhra domácích

Chceme začít sezonu vítězně a doufám, že se nám to v domácím prostředí podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů