3:2
(0:0)
73. J. Škoda (vl.)
80. R. Vošmik (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov doma zabral a porazil Františkovy Lázně


Branky


46. K. Pacinda , 51. K. Pacinda , 55. J. Brabenec - 73. J. Škoda (vl.) , 80. R. Vošmik (p.)
0

Hráči SMB Bochov přivítali v rámci 11. kola I. A třídy tým Františkových Lázní. Po vyrovnaném souboji obou mužstev to byli nakonec právě domácí, kteří získali všechny tři důležité body do tabulky po výhře 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl aktivnější domácí tým, který si vytvořili několik doslova tutových šancí, které však skončili na brankáři Laukovi. I Františkovy Lázně měly příležitost otevřít skóre utkání, jenže ani oni nemířili tak přesně, aby rozvlnili síť za soupeřovo brankářem. Do šaten šla tak obě mužstva za stavu 0:0.

 

Druhý poločas byl úplně jiný než ten první, alespoň co se změn skóre týká. Už v první minutě druhého dějství šli do vedení domácí zásluhou Kamila Pacindy, který se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru a prostřelil brankáře Františkových Lázní. Bochov byl po vstřelené brance jednoznačně aktivnějším celkem a stvrdil to i v následujících minutách. Nejdříve se v 51. minutě prosadil opět Kamil Pacinda, kterého za další čtyři minuty následoval Jiří Brabenec, který využil brejkové situace a zvýšil náskok Bochova na tříbrankový. Zdálo se, že Bochov si v poklidu dojde pro jasné vítězství, ale opak byl pravdou a domácí se ještě museli o vítězství strachovat. Domácí se nesoustředili na obranu, nechali Františkovy Lázně útočit a z toho vyplynula branka v 73. minutě, kterou si tečoval do vlastní branky Jan Škoda. V 80. minutě už byl náskok Bochova pouze jednobrankový, protože po faulu na jednoho z hostujících hráčů byl nařízen pokutový kop, který proměnil Robert Vošmik. Hostující celek se následně mocně snažil o vyrovnání, kterého se však nedočkal. Bochov tak na domácí půdě zvítězil po dramatickém závěru 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Miroslav Egert: V prvním poločase jsme měli více ze hry a vytvořili jsme si tři až čtyři gólové šance, které jsme ale neproměnili. Po poločase jsme šli do relativně snadného vedení 3:0 a poté jsme přestali bránit, čehož využil soupeř, snížil na 3:1 a asi dvacet minut před koncem z pokutového kopu snížil na 3:2. Soupeř začal mít převahu a my jsme se báli o vítězství, které se nám naštěstí podařilo udržet.




Sestavy


FK SMB Bochov
J. Novák [-] - M. Heimerle [-] , J. Podskoč [-] - J. Škoda [-] , K. Pacinda [-] , R. Kajzar [-] , R. Záluský [-] - J. Brabenec [-] , F. Machala [-] , M. Janáček [-] (54. P. Hebert [-] ) , D. Herman [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] (61. J. Karafiát [-] ) , R. Vošmik [-] , M. Heller [-] , L. Homola [-] , R. Maxa [-] (65. L. Bill [-] ) , D. Ščislák [-] , M. Čvančara [-] , J. Tržil [-] , M. Podlipský [-]

ŽK: 65. R. Záluský , 82. K. Pacinda - 35. R. Maxa , 45. M. Podlipský , 75. D. Ščislák .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ďugel Pavol - LHOTKOVÁ Veronika, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.