Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatí si domů odvezlo tři body díky čtyřem brankám Milana Vorlíčka


0

V 6. kole zajížděl Sokol Záblatí na půdu nevyzpytatelného Dubu. Hráči z Dubu se však nedokázali trefit do branky hostů za celých devadesát minut. Záblatí si tak připsalo další tři body za svých 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se dočkal jediného gólu až po 35. minutě

Úvod utkání byl hodně nervózní a hosté ze Záblatí se těžko dostávali do tempa, jelikož si nemohli zvyknout na místní tvrdý terén. Po úvodní čtvrt hodině hry však přesto přebrali otěže utkání a začali více zaměstnávat domácí obranu. Na gól se však čekalo až do 35. minuty, kdy s notnou dávkou štěstí otevřel skóre utkání hostující hráč Milan Vorlíček. Dostal tak hosty do vedení. Ačkoliv byli hráči aktivní, žádná šance do konce prvního poločasu už nebyla proměněna.

 

Ve druhém poločase se domácí nedokázali vůbec prosadit

Druhý poločas byl již zcela v režii hostujícího celku, přesto však Sokol dlouho nemohl navýšit své vedení, zejména díky čarujícímu domácímu brankáři. Až v 78. minutě se dokázal podruhé prosadit Milan Vorlíček, který tak dostal hostující tým do vedení o dva góly. Dodal tak svému týmu klid na jejich kopačky. To se záhy ukázalo jako klíčové, neboť v rozmezí dalších deseti minut nasázel Sokol další čtyři branky. Nejdříve povedenou střelou navyšoval mladý hráč Martin Janošťák. Domácí měli dost šancí, ale žádnou z nich nedokázali proměnit. Dál z penalty dovršil svůj hattrick Milan Vorlíček0:4, po pěkné akci se trefil Kolda Filip a navýšil tak skóre na 0:5 a na konečných 0:6 upravil opět Milan Vorlíček. Hosté ze Záblatí si tak připsali další tři body, příští víkend je čeká v domácím prostředí derby proti Husinci.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záblatí
Martin Janošťák: Myslím si, že jsme měli celé utkání pod kontrolou. Až na pár výpadků soupeř nezahrozil a zaslouženě jsme zvítězili a připsali si další tři body do tabulky.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - J. Uher [-] (25. M. Troller [-] ) , V. Peterka [-] , L. Friš [-] , T. Novák [-] , R. Bartůněk [-] , M. Rejžek [-] (14. P. Bárta [-] ) , P. Půbal [-] , V. Soumar [-] , J. Podzimek [-] , D. Bartizal [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] , M. Sova [-] - T. Had [-] (46. J. Lukeš [-] ) , D. Lachkovič [-] - M. Nerad [-] , M. Kolafa [-] - F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-] , M. Vorlíček [-] (87. V. Lukesch [-] )

Místo: Dub. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - PRAVDA Milan (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.