0:3
(1:1) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kontumace zápasu díky hráči z Borové Lady


Branky


22. V. Tran , 68. J. Zbořil - 5. J. Stejskal , 51. D. Košnař (p.) , 84. J. Stejskal , 86. F. Topka
0

 V sobotu 3.10. se odehrál na půde Borové Lady velice zajímavý zápas. Nejenže na něj přislo až 50 diváků, ale hra musela být ukončena o 4 minuty dříve kvůli hráči Borové Lady, Který nesmyslě pokřikoval na rozhodčího a nakonec mu i vyhrožoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem normální fotbal

 Na půdu Borové Lady jela Svatá Máří Magdaléna v roli favorita. První poločas se odehrával v duchu fair- play. Jako první prostřelil domácího gólmana výborný hráč hostů Jan Steskal, ten se trefil již v 5. minutě utkání. To však pro favority byla za první poločas jediná branka. Za to domácí si nenechali nic líbit a hned ve 22. minutě ''Borovce'' gól vrátili, a tak bylo vyrovnáno. O vyrovnávací gól se postaral domácí hráč Tran Van Trieu. Ačkoliv měli oba týmy nemálo šancí, nikdo se do konce poločasu do brány netrefil. První poločas tak končil stavem 1:1. Všichni v poklidu odcházeli do kabin a těšili se, jak dopadne druhý poločas.

Dvakrát žlutá karta, následovala červená, sprostá slova, výhružky a kontumace

 Do druhého poločasu vešly oba týmy sportovně a velice aktivně. Oba týmy chtěly bojovat o tři body. V 51. minutě však roli favorita zase potvrdil hráč z Borové lady, tentokrát hráč Daniel Košnař, který výborně prostřelil domácího brankáře. Po tomto gólu přišlo rozhodčímu pár nadávek od domácího týmu. Hráč, který se pokřikování účastnil dostal žlutou kartu. Domácí si však nenechali nic líbit, a tak v 68. minutě opět vyrovnali, gólmana soupeře překonal Jan Zbořil. Tak bylo vyrovnáno a čekalo se, kdo trefí další gól. V 84. minutě ale přišel další gól, o který se zasloužil znovu Jan Stejskal. Radost to domácím asi nepřineslo, ale nepřestávali hrát. V 86. minutě ale vítězný gól trefil znovu hostící hráč, a to Filip Topka. Tento gól však domácí na svém poli nemohli rozdýchat, a tak se po odpískání gólu pustil Jan Zbořil hrubě do rozhodčího. Padaly nadávky a nechyběla ani menší potyčka. Hráči však svého spoluhráči dokázali usměrnit. V té samé minutě ale nenechal rozhodčího další domácí hráč Václav Hovorka, který rozhodčímu však vyhrožoval, že ho zabije a podobně. Došlo opět k menší potyčce, která ale nikomu neublížila a hráči si tak od své prohry ulevili. Rozhodčí tak předčasně zápas ukončil. 



Ohlasy k zápasu



SK Svatá Maří Magdaléna
Petr Vodička (fanoušek): Na zápas jsem se jel podívat, protože jsem měl konečně volnou sobotu. Kluci hráli férově, a dá se říct, že vždy trefili první gól. Bohužel druhý tým vždy vyrovnal. Co se ale stalo skoro na konci mě opravdu pobavilo. Nejenže na rozhodčího nesmyslně pořvávali hráči, ale dokonce se přidávali i fanoušci. Opravdu se nedalo mluvit o férové hře. Alespoň kluci potvrdili, že si jeli od začátku pro vítězství.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - R. Kudýn [-] , M. Smatana [-] , R. Hušek [-] (58. J. Miko [-] ) , J. Petráň [-] , M. Roučka [-] , V. Hovorka [-] , L. Miko [-] , V. Tran [-] , J. Zbořil [-] , A. Nahodil [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - T. Rod [-] , D. Chvál [-] - S. Skalický [-] , M. Sýs [-] , F. Topka [-] , M. Skalický [-] - D. Košnař [-] (70. Š. Luks [-] ) - T. Hošek [-] , J. Stejskal [-] , J. Balvín [-]

ŽK: 52. A. Nahodil , 60. V. Hovorka , 80. J. Miko - 42. J. Balvín , 52. D. Košnař . ČK: 86. J. Zbořil , 86. V. Hovorka .
Hráči zápasu: J. Zbořil - J. Stejskal .
Místo: Borová Lada. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.