Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná šňůra Záblatí stále trvá


0

Nezastavitelné Záblatí je stále 100%. Dokáže je vůbec někdo zastavit? V sobotu Záblatí přijelo na hřiště Svaté Máří Magdalény, kde zvítězilo jasným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V osmém kole zajížděl Sokol Záblatí na půdu do Sv. Máří-Magdalény. Poslední výsledky domácího celku naznačovaly, že by se mohlo jednat o zajímavé střetnutí.

 

Od začátku zápasu byli hosté aktivnější a vytvářeli si tlak na branku domácích, byli to však hosté, kteří po zaváhání hostů šli do vedení – 1:0, psala se jedenáctá minuta utkání. Záblatí ovšem inkasovaná branka nakopla k ještě většímu tlaku a netrvalo dlouho a svůj tlak dokázali zúročit ve vyrovnávající branku, postaral se o to Vorlíček1:1. A minutu na to bylo pro hosty ještě veseleji, když otočil skóre Josef Sarauer1:2. Hosté pokračovali ve svém tlaku, který se domácím dařilo často přerušovat jen díky velmi tvrdé hře a nevybíravým zákrokům, které však unikaly pozornosti sudího. Na další branku se ovšem čekalo dalších 20 minut, jelikož hosté zahazovali jednu vyloženou šanci za druhou. Až v 34. minutě svou druhou brankou v zápase navýšil náskok Záblatí Vorlíček1:3, který dokázal o minutu později dovršit svůj hattrick v zápase – 1:4. A o chvíli později se dvakrát trefil střelou ze střední vzdálenosti hostující Janošťák1:5 a 1:6. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Druhou půli začali hosté poněkud vlažněji a když nedokázal zasadit definitivní ránu na vzdor domácích ve vyložené šanci hostující kapitán Lachkovič, přišel spravedlivý trest a domácí snížili – 2:6. Zanedlouho se podařilo domácím ještě jednou skórovat – 3:6 a chvíli se zdálo, že by se utkání mohlo ještě zdramatizovat. Hosté ale rázně zakročili, během tří minut dokázali vstřelit další tři branky, postarali se o to postupně Klabouch (s přispěním domácího obránce) – 3:7, Vorlíček svým čtvrtým gólem v utkání 3:8 a střídající Halounek 3:9. Výsledek poté pečetil střídající Vít Lukesch, který svou premiérovou brankou završil skóre utkání na konečných 3:10.



Ohlasy k zápasu


SK Svatá Maří Magdaléna
Pepa Doležal ( fanoušek ): Kluci se nemají za co stydět. Veřel jsem že to zdramatizují což se skoro i povedlo. Myslím že Záblatí ( favorit ) nečekal, takovou hru od našich kluků.




Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - D. Chvál [-] - S. Skalický [-] , M. Sýs [-] , F. Topka [-] - D. Košnař [-] - T. Rod [-] (76. J. Kuneš [-] ) , R. Skalický [-] , D. Kavan [-] , J. Stejskal [-] , T. Hošek [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - D. Lachkovič [-] - - M. Janošťák [-] (70. P. Halounek [-] ) , M. Vorlíček [-] (80. V. Lukesch [-] ) , J. Sarauer [-] , J. Klabouch [-] , A. Černý [-] (47. M. Nerad [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

Hráči zápasu: M. Vorlíček , M. Janošťák .
Místo: Svatá Maří. Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.