3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Novosedly jsou stále první, na výhře s Kunžakem se dvěma góly podílel Vohák


Branky


15. E. Vohák , 21. D. Kroupa , 86. E. Vohák - 10. T. Mašek
23

Fotbalisté Novosedel v 7. kole Okresního přeboru zvítězili z pozice prvního mužstva v tabulce nad Kunžakem 3:1 a upevnily si postavení lídra tabulky. K výhře výrazně přispěl Evžen Vohák, který v prvním poločase vstřelil vyrovnávací branku. Ve druhém poločase zase dal domácím klid třetím gólem těsně před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek

Do páté minuty kopali domácí čtyři rohové kopy, ale míč se jim nepovedlo dopravit do branky. Takže udeřilo na druhé straně, Malý vyrazil centr k volnému Tomáši Maškovi a ten poslal hosty do vedení. O pět minut později ale srovnal stav utkání Evžen Vohák z přímého kopu. V 21. minutě už domácí vedli, když rychle rozehráli, míč se dostal k Danielu Kroupovi a ten přízemní střelou otočil stav utkání na 2:1 pro Novosedly. Čtyři minuty před přestávkou byli po dvou žlutých kartách vyloučeni Hrubý a Loukota.

Přímý kop E. Voháka https://youtu.be/wt5xXSMK00E

Domácí berou všechny body

Ve druhém poločase padl jen jeden gól a chvíli před koncem utkání zaznamenal gólovou pojistku pro domácí Evžen Vohák po samostatné akci. Novosedly dál drží v této sezóně neporazitelnost a na čele tabulky mají jednobodový náskok.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Na velmi těžkém terénu se hrál spíše bojovný fotbal. Hosté se ujali vedení, ale dvěma slepenými goly jsme otočili stav utkání. Ve druhé půlce jsme měli několik dobrých příležitostí přidat třetí gol a uklidnit se, ale nebylo nám přáno. Dočkali jsme se až chvíli před koncem, kdy tři body pojistil Vohák. Hosté byli dopředu nebezpeční, velké problémy nám dělal hlavně Radim Zeman. V poslední minutě ještě mohl Kunžak zápas zdramatizovat, ale neproměnil pokutový kop. Asi náš nejméně povedený zápas na podzim, důležité ale je, že bojovností jsme přeci jenom ty tři body urvali.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Marsa [-] , J. Kypta [-] (89. L. Voldřich [-] ) , T. Nohava [-] (81. P. Zeman [-] ) , R. Poborský [-] - J. Mazanec [-] , P. Kreim [-] , E. Vohák [-] , M. Hladílek [-] (78. J. Paluška [-] ) - D. Kroupa [-] (78. M. Škola [-] ) , P. Hrubý [-]

TJ Kunžak
J. Marek [-] - T. Mašek [-] , L. Jirků [-] (72. Z. Eichler [-] ) , M. Král [-] , P. Janák [-] , F. Fáber [-] , K. Winkler [-] , R. Zeman [-] , K. Loukota [-] , A. Terš [-] , D. Karpíšek [-]

ŽK: 25. P. Hrubý - 20. K. Loukota . ČK: 41. P. Hrubý - 43. K. Loukota .
Hráči zápasu: J. Mazanec , E. Vohák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Martin Skoumal
Tip experta: výhra domácích

Kunžak přijede k neporaženému celku z Novosedel, Novosedly potvrdí svojí výkonnost a jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích