FOTO: Šestigólová přetahovaná pro Novosedly, v Peči rozhodl Nohava


Branky


27

Velmi bohatý na góly byl zápas šestého kola mezi Pečí a Novosedly. Tři body v něm nakonec vybojovali hosté. Ti sice přišli o jednobrankové vedení. Do hry se však zvládli vrátit a v závěru prvního poločasu zaveleli k trháku. Navrátilec Tomáš Nohava jim v přestřelce zajistil vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Do Peče jsme odjížděli  s velkým respektem neboť jsme tam v minulém ročníku utrpěli vysokou porážku. Věděli jsme že Peč je dopředu hodně dobrá, ale má rezervy v zadních řadách. A tak jsme se snažili už napadávat jejich rozehrávku. Nejaktivnější byl Kroupa kterému se několikrát podařilo získat míč, ale v rozhodující chvílí vždy podklouzl.vDo vedení nás poslal ve 22. minutě Karel Michal, když se trefil hlavou. Dařila se nám konečně i mezihra. Bohužel soupeř po rychlém protiůtoku srovnal Jiřím Novákem na 1:1. Nás to ale nerozhodilo. Do vedení nás opět poslal Tomáš Nohava, když se trefil svou slabší nohou přesně k tyči. O několik minut později opět Nohava zakončoval a obránce si míč srazil do vlastní sítě. V závěru měl ještě velko příležitost Michal po  centru Mazance, ale jeho hlavička směřovala těsně nad. Poločas tak skončil 3:1 pro nás.

Novosedly nepřišly o neporazitelnost ani v Peči

Začátek druhého poločasu byl opět v naší režii, ale chyběl nám větší důraz v zakončení, kdy hlavně Kypta nedokázal míč dopravit ze dvou metrů do brány. Soupeř vycítil příležitost a začal nás přehrávat a podařilo se mu snížit na 2:3 opět svým nejlepším střelcem Jiřím Novákem. Zlomový okamžik přišel v 71. minutě,kdy zahrával trestný kop Josef Novák. Už jsme všichni viděli míč v brance, ale náš brankář Michal Malý akrobatickým zákrokem vyrazil míč na roh. To nás ještě více nakoplo a konečně všichni jezdili po zadku. Dařilo se nám držet míč vepředu. Dvě velké příležitosti měl hlavou Jakub Marsa, ale skončili těsně nad. V závěru nás konečně uklidnil Lukáš Voldřich, kdy po samostatném nájezdu prostřelil domácího brankaře a zvýšil na konečných 2:4. První poločas byl z naší strany pohodový, kdy jsme kontrolovali vývoj zápasu. Do druhého už jsme nastoupili méně koncentrovaní, ale je vidět že v mužstvu je síla. Teď se musíme soustředit na další domácí zápas s Kunžakem a prodloužit tak naší stoprocentní úspěšnost na domácím trávníku. Po zápase budeme slavit narození Edity Paluškové a uděláme i dokopnou protože to vypadá, že zápas bude asi poslední v tomto roce. 

Autor: V. Kroupa



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Jsme rádi, že jsme tento zápas zvládli. Domácí po odchodu Zamazala ještě v prvním poločase kvůli zranění, dělali dost chyb v obraně, ale směrem dopředu byli velmi nebezpeční, hlavně bratři Novákové. Důležité byli dva slepené góly obránce Nohavy, kterými jsme si vytvořili náskok do druhého poločasu. Hned v úvodu druhé půlky jsme měli několik slibných příležitostí, které jsme nedotáhli do gólového zakončení. Pak měli šance i domácí, jednu proměnili a my jsme trochu znervózněli. Za tohoto stavu nás podržel brankář Malý, který vyrazil přímý volný kop Josefa Nováka, směřující do šibenice. Gólovou pojistku jsme přidali až v poslední minutě. Opět chci všechny pochválit za příkladnou bojovnost, neboť to byl velmi těžký zápas.



Počet diváků: 32. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - HLAVÁČEK Michal (N), NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2020 14:41
Joo,my se vlastně pořád připravujem na předčasné ukončení
29. 9. 2020 14:03
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Vždyť my máme dokopnou každý domácí zapas
27. 9. 2020 09:07
Hodnocení zápasu
27. 9. 2020 09:01
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Tomáš Grünn
Tip experta: výhra hostů

Peč se s návratem Novaků opět zvedla, ale myslím že těsně zvítězí hosté.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů