1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice doma podlehly Mladému, dvakrát se trefil Szojka


Branky


9

Fotbalisté Dívčic na sobotní výhru ve Stropnici nenavázali. Ve střetnutí 8. kola III. třídy doma podlehli 1:3 mládské rezervě, která má také výsledky jako na houpačce. Hostům ke druhé venkovní výhře v sezoně dopomohly dva přesné zásahy Libora Szojky. Čestný úspěch domácího celku zaznamenal Tvrzický.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Na první větší šanci se čekalo do jedenácté minuty, když si na centr Semráda naběhl Ježek, ten ale střelou z první mířil jen těsně vedle mládské svatyně. První dějství moc šancí nenabídlo, hrálo se především od vápna k vápnu, brankáři moc práce neměli. Hosté to zkoušeli především přes dlouhé pasy za obranu. Jeden takový jim vyšel ve 30. minutě, když si míč zpracoval a ve vápně navedl Libor Szojka, jenž přesnou střelou „šajtlí“ zamířil přesně. Neuběhla ani minuta a bylo vyrovnáno. Asi jedinou pohlednou akci domácího celku za první poločas proměnil přesnou střelou k tyči Luboš Tvrzický. Dívčice nesložily zbraně a ve zbytku poločasu měly častěji míč na kopačkách. Veškeré centry a střelecké pokusy ale létaly vedle, nebo je zlikvidoval připravený Pokorný. Do kabin se tedy odcházelo za remízového stavu. 

Mladé si odváží z Dívčic všechny body

I druhou půli začali lépe domácí fotbalisté. V 54. minutě zahodil stoprocentní šanci Michal Ježek, když zakončil těsně mimo tři tyče. Další velkou šanci měl Ježek o pět minut později, ale nebylo mu přáno dnes vstřelit branku. V 65. minutě se pokračovalo další gólovou příležitostí, a to tentokrát ze strany Mladého, která byla narozdíl od domách opět využita! Vokáč odcentroval z levého křídla přesně na nohu Petružálka, který bohužel zpracoval míč pro Libora Szojku a ten přidal svou druhou branku v zápase. Dlouhé chvíle se pak nic zásadnějšího nedělo, za zmínku snad jen stojí hostující dorážka do odkryté branky, ta ale nebyla pro offside uznána. Pomyslným hřebíčkem do dívčické rakve byl ojedinělý útok hostů v 85. minutě, který skončil samostaným nájezdem na brankáře Kácala, ten bezpečně proměnil Miloš Schuster a pět minut před koncem uklidnil své spoluhráče. Rezerva Mladého tak veze z Dívčic tři body a v tabulce poskočila na osmé místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Mladé šlo od první minuty za vítězstvím víc než my. Hosté byli rychlejší, agresivnější, neměli jsme jediný odražený míč, prohráli všechny souboje. Výkony některých hráčů byly podprůměrné, zbytečnými chybami jsme soupeře nechali dostat se do tlaku. Hlavně v prvním poločase jsme hráli špatně, ztráceli jsme míče. Po pauze jsme sice zlepšili náš výkon, měli jsme i pár šancí, ale to na body stačit nemohlo. Náš výkon byl v některých momentech až k pláči. Mladé vyhrálo zaslouženě, gratuluji mu k vítězství.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - V. David [-] , Š. Hájek [-] , J. Hájek [-] , O. Šťastný [-] , L. Waldhauser [-] - D. Petružálek [-] , S. Rejdal [-] , L. Tvrzický [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

SK Mladé B
M. Pokorný [-] - V. Moudrý [-] , J. Kotzina [-] , V. König ml. [-] , P. Šimek [-] , J. Vokáč [-] , L. Szojka [-] , M. Schuster [-] , P. Schuster [-] , M. Zemek [-] , M. Pešek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doma se nám až na zápas s Dvorama daří, takže věřím v domácí výhru, ale bude to chtít větší zápal do hry, ačkoli bez skvělého domácího publika to bude těžké.

Tip: výhra domácích