Včelná doma vyškolila lišovského soka šesti brankami


Branky


15

Českobudějovická Včelná před domácím publikem ještě neprohrála a tuto tradici neporušila ani proti lišovské rezervě. Mužstvu ze Štěpánovic nastřílela hned šest branek a vyprovodila ho domů s pořádným výpraskem. Výrazné vítězství řídil dvěma brankami domácí Petr Kladenský. Včelná se v tabulce dotáhla na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu dirigovali hráči ze Včelné

Hned v úvodu zápasu bylo vidět od hráčů Včelné, že si jdou tvrdě za vítězstvím. Fanoušci na stadionu ještě hledali volné místa k sezení a už se zrodila slibná šance domácích. Po ztrátě míče u rohového praporku se k balonu dostal Kladenský a nahrávkou pod sebe našel nabíhajícího Grubera. Jak je známo, ten se už chystal ke střele ve vápně, ale byl sražen k zemi hostujícím obráncem. Rozhodčí na nic nečekal a odpískal penaltu. K bílému puntíku si to už vesele nakračoval penaltový specialista Ondřej Severin a s přehledem penaltu proměnil 1:0. Tabule nám ukazuje 4. minutu zápasu a faul ve středu hřiště. Duo Kladenský a Jordán Michal na nic nečekali. Kláda po rychlém rozehrání standardky vyslal náhrávku do běhu, kterou obránci Lišova zaspali a Michal Jordán běžel sám na brankáře, kterého překonal střelou k tyči 2:0. V 15. minutě se objevil v šanci Novák, ale jeho střelu z vápna vyrazil brankář Bicek. Ale šance ještě pokračovala. K vyraženému míči se dostal Petr Kladenský a takřka z nulového úhlu prostřelil hostujícího golmana 3:0. Ve 24. minutě mohli domácí navýšit svůj náskok, ale to by musel Karel Novák zlepšit svoje mířídla. Jeho střela letěla pouze nad břevno. Hosté však nechtěli nic zabalit. Ve 33. minutě se prezentoval centro-střelou ze strany hřiště hostující Radek Trousil a překonal brankáře Cherkase. Do kabin se šlo za stavu 3:1 pr odomácí.

Druhý poločas nám ukázal další branky domácích

V 53. minutě zápasu odpískal rozhodčí faul na hranici velkého vápna. Slibná šance pro exekutora Víti Šálka. V hlavě mu proběhla matematicko fotbalová rovnice - postavení míče, hostující zdi a brankáře. Výsledek měl hned jasný. Pravá šibenice branky a krásný gól 4:1. Fanoušci ještě skandovali čtvrtý gól a další šance domácích byla na světě. Tondl bojovným způsobem zblokoval nahrávku Lišova a náhle byl míč na kopačkách Grubera. Ten si počkal na náběh spoluhráčů do vápna a přesným centrem našel Petra Kladenského ve vápně. Ten se z podobných šancí nemýlí a změnil stav skóre na 5:1. V 62. minutě zápasu se z levé strany hřiště řítil na bránu Gruber. Ten mohl navýšit svoji zasobů gólů v sezoně, ale předvedl krásné gesto. Sportovně našel před bránou nikým nehlídaného Františka Paucha a ten dopravil míč do hostující svatině stav 6:1. V 70. minutě mohl po třetí rozvlnit síť Kladenský. Ale ten si řekl, že hattrick si nechá na jindy a střelu poslal do lesa. Do konce zápasu měl ještě tři čtyři slibné šance Gruber, ale pro tento zápas měl smůlu na kopačkách a hostujícího brankáře nepřekonal. 

Autor: Petr Křiváček



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - V. Šálek [-] - D. Tondl [-] , T. Jordán [-] , L. Krajčír [-] , M. Jordán [-] , K. Novák [-] , P. Neubauer [-] , J. Gruber [-] , P. Kladenský [-] , O. Severin [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
Š. Bicek [-] - F. Špaček [-] , M. Klabouch [-] , J. Vávra [-] , P. Vávra [-] , . Průša [-] , R. Trousil [-] , M. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] , D. Mlýnek [-] , M. Fiktus [-]

ŽK: 20. D. Tondl , 86. L. Krajčír - 2. R. Trousil , 20. P. Vávra .
Hráči zápasu: T. Jordán , P. Kladenský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: POJAR Pavel - ZAJÍČEK Václav (N), MAKOVIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2020 10:36
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po frašce v Chrášťanech měním svůj tip na 2 - výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Včelná bude letos těžký soupeř, mají kvalitní mužstvo a určitě chtějí hrát o špičku tabulky, proto doma body ztrácet nebudou.