3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice nedaly Chrášťanům žádnou šanci


Branky


12

Dubenec - Jednoznačná záležitost. Fotbalisté Dívčic na domácím hřišti napravili předchozí remízu z Vrábče a proti Chrášťanům si připsali plný bodový zisk. Za výhrou vykročili již gólem ve 33. minutě, po trefách Ježka, Valenty a Rejdala slaví po výhře 3:0 tři body a posun na čtvrté místo v tabulce III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Od úvodních minut bylo jasné, že slunečné počasí a domácí prostředí svědčí lépe dívčickým, přestože jejich kombinace nebyla právě rychlá a přesná. V 5. minutě si domácí vypracovali první rohový kop zápasu, ale hlavička Ježka šla hodně nad branku. Domácí hráli to co potřebovali a několikrát bylo s podivem, že míč z jasné pozice nedošel do brány. Nakonec se ale ve 33. minutě v Dubenci jásalo, protože se opět po standardní situaci prosadil domácí kanonýr Michal Ježek. Hostující kouč zareagoval a udělal dvě změny v sestavě. Až poté se hosté trochu dostali do zápasu, ale stejně jim to v prvním poločase nepřineslo ani jednu střelu na bránu. Ve 45. minutě už to bylo 2:0. Nejprve Lhotka předvedl senzační zákrok proti Tvrzickému, ale obrana Chrášťan nebyla dobře koncentrovaná, protože o malý moment později se míč odrazil k osamocenému Janu Valentovi a ten tečovanou střelou navýšil vedení domácího týmu. Poté hlavní rozhodčí ukončil první poločas.

Dívčice berou všechny body

Ve druhé polovině domácí trochu ubrali, ale Chrášťany toho nedokázaly vůbec využít. A tak to byli nadále Dívčice, kdo si tu a tam vypracoval nějaké gólové příležitosti, které až moc snadno zahazovali. Nejprve Lhotka zlikvidoval střelu Strnada z vápna a v 62. minutě mu pomohlo břevno po velké šanci Ježka. Co se nepovedlo dívčickému kanonýrovi v 62. minutě, povedlo se Rejdalovi o pět minut později. Na levé straně si Vladimír Valenta zasekl míč na pravou nohu, poslal Stanislava Rejdala do vápna a ten technickou ranou na vzdálenější tyč nedal brankářovi šanci zasáhnout – 3:0. Další branku mohl ještě přidat Čuhaj, jenomže z jasné pozice netrefil bránu. O pět minut později se do vyložené šance dostal Kácal, ale v souboji jeden proti jednomu na Lhotku nevyzrál. Dívčice tak pohodlně získaly tři body a posunuly se na čtvrté místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zápas se mi hodnotí hezky. Dali jsme v první půli dvě branky, které nás uklidnily. Rozhodl vstup do druhého poločasu, kdy jsme přidali třetí branku. Pak jsme měli další šance a mohli přidat další góly. Fandili i diváci a věřím, že budou chodit i nadále. Ve druhé půlce jsme zbytečně čekali na soupeře a doufali, že udělají nějakou chybu, gólů jsme měli dát určitě mnohem víc. Důležité ale je, že máme tři body.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] - V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , S. Rejdal [-] , D. Petružálek [-] - V. Strnad [-] , M. Ježek [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - P. Matějka [-] , J. Král [-] , M. Drozd [-] , M. Jedlička [-] , M. Zeman [-] - J. Bublavý [-] , M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] - M. Pavlásek [-]

Hráči zápasu: Š. Hájek , D. Petružálek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Patrik Trčka
Tip experta: výhra domácích

Po zaváhání ve Vrábče musíme doma urvat tři body a proto věřím nám. Už by jsme konečně měli být kompletní a další týden nás čeká těžké utkání v Lipí, tak musíme bodovat naplno.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích