P. Plavec 44.
M. Čurda 75.
L. Jura 88. (vl.)
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov si poradil s Rudíkovem


Branky


44. P. Plavec , 75. M. Čurda , 88. L. Jura (vl.) - 64. J. Pažourek
26

Domácí dokázali zareagovat na vyrovnávací branku a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté začali utkání svižně a byli to oni, kteří měli první šanci. Ve 13. minutě zahrával hostující kapitán Nožička rohový kop a u vzdálenější brankové tyče si na míč naběhl Mikyska, bohužel pro hosty nedokázal míč hlavou poslat do prázdné brány. V další části utkání se hra přelévala mezi velkými vápny z jedné strany na druhou, ale bez vážného ohrožení branky. Přišla 32. minuta utkání a hostující Trnka poslal centr do vápna domácího týmu, tam předvedl vynikající zákrok domácí brankář Měrtl a vyboxoval míč z hlavy Skryji na rohový kop. K zahrání rohového kopu šel opět Nožička a po jeho stříleném centru do vápna předvedli hosté závar, který volal po brance, ale v jasné šanci selhal Skryja a následně i Mikyska. Ve 37. minutě konečně šanci měli i domácí hráči, po dlouhém autu hostující obránce jen míč vyrazil před velké vápno, kde byl domácí Příhoda, ale střela mu vůbec nevyšla a byl z toho jen aut pro hosty. Ve 40. minutě prošel do vápna domácího týmu Malec, poslal si míč podél brankáře a pak jej přeskakoval a před ním již byla prázdná brána, brankář jej poslal k zemi, ale píšťalka hlavního rozhodčího asi zamrzla, i když bylo kolem 20°C. Hostující hráči cítili křivdu a polevili a ve 44. minutě zbytečně ztratili míč, který získal Příhoda, přehodil hostujícího brankáře a před bránou hostů byl Plavec, který poslal míč do sítě. Hosté signalizovali ofsajd marně - 1:0. Hostující hráči předvedli bojovný výkon, kterému chyběla přesnost, domácí hráči hráli „nakopávanou“, ale i to jim stačilo ke vstřelení branky.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté se snažili hned od začátku druhého poločasu o vyrovnání, ve 47. minutě zahrával Nožička rohový kop, ve vápně se snažil k míči dostat Skryja, ale byl loktem zasažen do obličeje a skončil na zemi, rozhodčí opět bez jakékoli reakce. V 58. minutě Skryja odebral soupeři míč a z levé strany vystřelil, obránce míč srazil na rohový kop, který do vápna opět poslal Nožička, Skryja hlavou poslal míč mimo bránu. V 64. minutě se hosté přece jen radovali, Klíma poslal dlouhý centr po levé straně, míč u brankové čáry doběhl Pažourek, přešel přes obránce a před sebou měl brankáře Měrtla, kterého prostřelil a srovnal stav - 1:1. V 70. minutě chybovali hosté při odkopu z vlastní poloviny, domácí hráči založili rychlý útok centrem na levou stranu, kde byl Příhoda, který se dokázal dostat až před brankáře a poslal střelu kolem brankáře Doležala ke vzdálenější tyči, míč však skončil mimo branku a byl z toho jen kop od Doležalovy branky. V 75. minutě to byla opět chyba hostů při zakládání útočné akce na polovině domácího týmu, následoval odkop domácího hráče, míč propadl mezi obránci hostů, přeskočil i brankáře Doležala a Čurda už byl před prázdnou bránou a poslal míč do sítě - 2:1. A hosté si kalich hořkosti vypili až do dna v 88. minutě, to bránili domácího hráče Čurdu Dobrovolný a Trnka, Čurda si míč narazil se spoluhráčem a po levé straně zatáhl míč k brankové čáře, pak následovala střílené přihrávka do vápna a míč si do vlastní branky srazil Jura a tím stanovil konečný stav zápasu - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Věděli jsme, že jdeme do zápasu jako mírný favorit, ale máme tolik absencí, že ani na prstech jedné ruky se to spočítat nedá a tak veškeré předpoklady zůstaly pouze na papíře. Zápasu by asi více slušela remíza, ale hosté ve svých šancích selhávali. Hlavně v první půli asi půlminutový úsek, kdy jsme nebyli schopni odklidit míč z našeho malého vápna, jsme si koledovali. Hodně nám pomohl gól do šatny. Hosté pak přidali, ale řadu standardek nedokázali přetavit v kloudnou šanci. I přes vyrovnání se štěstí přiklonilo opět na naší stranu, když Blažej s Čurym ukázali obrovskou obětavost a rozhodli zápas v náš prospěch. Zmar hostů pak ještě podtrhl vlastní gól. Za 3 body jsme v tomhle stavu zatraceně rádi.

FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): V první půli jsme si i přes nevýrazný výkon vytvořili dvě dobré příležitosti ke skórování, ale ty jsme neproměnili. Navíc těsně před půlí jsme inkasovali. Ve drůhé půli se nám podařilo vyrovnat. Ani po vyrovnání se náš výkon nezlepšil, stále se nám nedařila kombinace. A tak opět po našem zaváhání šel soupeř do vedení, které se mu v závěru podařilo zvýraznit.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Rychlík [-] , M. Špaček [-] , J. Láznička [-] (72. J. Šmarda [-] ) , P. Kozojed [-] , M. Turoň [-] (80. F. Příhoda [-] ) , M. Čurda [-] , P. Plavec [-] , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] (89. D. Urbánek [-] ) , Z. Bláha [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - L. Jura [-] , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] , V. Rambousek [-] (28. T. Klíma [-] ) - P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

ŽK: 28. J. Trnka , 47. P. Malec , 56. J. Pažourek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: HÁNA Samuel - BURZA Milan, OCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně věřím ve výhru domácích. Michal Příhoda opět rozvlní síť a myslím, že ne jednou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza