0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč překvapila v Hamrech


Branky


28

Neporažení domácích nečekaně na svém pažitu klopýtli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí kladiváři byli v tomto utkání jasnými favority. Utkání ovšem začalo vyrovnaně a větší šance nepřicházely ani na jedné straně. Až v 28. minutě se po centru na zadní tyč prosadil útočník hostí Tomek - 0:1. Ke konci poločasu mohl vyrovnat domácí Dominik Havlík, ovšem nejprve těsně minul a druhý únik poslal pouze gólmanovi do rukavic. 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle nastoupily domácí Hamry s cílem utkání otočit, ovšem to se jim nedařilo. Hra byla často přerušovaná a domácí se nemohli dostat do většího tlaku. V 70. minutě mohl přeci jen vyrovnat Dominik Havlík, ale z úhlu na malém vápně trefil pouze tyč a tak přišel na druhé straně trest. V 73. minutě se po rychlém brejku prosadil Dvořák a bylo to 0:2. Od té doby sem toho už moc neodehrálo, jelikož po některých zákrocích se spíš diskutovalo a došlo i k menším potyčkám, tudíž si hosté již vedení pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Mysleli jsme si, že se soupeř porazí sám, což se nám vymstilo. Přizpůsobili jsme se k nakopávání, které nikdy u nás nevede k dobrému výsledku. K dalším utkáním musíme přistoupit mnohem lépe.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vydřené, ale zasloužené vítězství. Vytvořili jsme si více vyložených gólových příležitostí než domácí tým a hlavně jsme dokázali dvě proměnit. Do Hamrů jsme jeli s respektem k jejich nesporné ofenzivní síle. Navíc nám den před zápasem vypadli tři obránci z minulé úspěšné sestavy. Na post stoperů museli jít tedy dva naši důležití útočníci Bříza s Ježkem. Společně s výtečně hrajícím Valíčkem a obětavě a velmi spolehlivě hrajícím Smejkalem z našeho „B“ týmu (předsedou oddílu) vytvořili kompaktní obranu, která byla základem našeho úspěchu. Rychlost, výška a technická vyspělost našich z „nouze stoperů“ dělala domácím útočníkům velké problémy a když už se dostali do šance byl zde brankář Ujčík. Nebylo to však jen o obraně, nadstandardní a hlavně obětavý výkon s vysokým nasazením podali všichni. Přesto ještě zmíním v třiceti sedmi letech navrátilce Ondru Dvořáka, o jeho zařazení jsem se rozhodl až těsně před odjezdem a na hrotu útoku odvedl v mnoha soubojích neskutečnou práci a tuto práci navíc korunoval druhým pojišťovacím gólem. Důležitost kapitána Kaňky jsem zmiňoval už minule a opět se jasně potvrdila.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , P. Němec [-] (35. J. Zeman [-] ) , J. Jun [-] , D. Russ [-] (90. L. Benc [-] ) , V. Zedníček [-] (20. T. Novotný [-] ) , J. Lóži [-] (61. I. Sojma [-] ) , J. Miklík [-] , V. Franěk [-] , A. Šabart [-] (74. A. Zátopek [-] )

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - O. Dvořák [-] (81. K. Janík [-] ) , M. Kaňka [-] , D. Tomek [-] (85. L. Vaníček [-] ) , F. Strouha [-] , M. Linhart [-] (90. J. Dolníček [-] ) , V. Smejkal [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 32. P. Novotný , 63. V. Franěk , 65. A. Šabart - 36. D. Tomek , 57. F. Strouha , 86. J. Dolníček , 89. M. Linhart .
Hráči zápasu: O. Dvořák , T. Ujčík .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - STRAKA Karel, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra domácích

Zde jsou jasnými favority domácí kladiváři. Vzhledem k jejich současné formě a při vzpomínce na vzájemnou konfrontaci s námi na jaře je vidím jako spolukandidáty na výhru v soutěži. Nevím sice, s čím vyrukují hosté, ale od řeky Sázavy pojedou s prázdnou. Domácí Havlík zatíží konto soupeře nejméně dvakrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích