Z. Melán 13.
L. Škoda 90. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice vydřely tři body


Branky


13. Z. Melán , 90. L. Škoda (p.)
28

Stařeč byla zdatným soupeřem, ale na domácí celek nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Jaroměřicích si necelá stovka diváků fotbal příliš neužívala. Valná většina z nich se ale mohla radovat ve 13. minutě, kdy zničehonic udeřil Zdeněk Melán a Ujčík lovil míč ze sítě - 1:0. Od té chvíle byli hosté jednoznačně více na míči, ale branku domácích téměr neohrozili a když už se odhodlali ke střele, tak ji zblokovala obětavá domácí obrana. Do kabin tak šli s těsným náskokem domácí. 

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce se toho příliš nezměnilo a odehrávala se podobná partie jako v prvním poločase. Domácí oslabil v 58. minutě Prokeš, který po zákroku na Lorence viděl rovnou červenou kartu. Od té chvíle tlak hostů ještě zesílil, ale domácí defenziva byla pevná a ubránila nulu. Na druhé straně naopak Valíček faulovan na hranici velkého vápna Melána a sudí Krymová nařídila penaltu K té se postavil Luboš Škoda a proměnil ji - 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): V Jaromeřicích se nehrál moc pohledný fotbal. Domácí brzy skórovali, ale nevytvořili si enormní tlak. Naopak hosté po vyloučení domácího Prokeše dobývali, avšak marně branku Ošmery. Penalta z poslední minuty byla pro domácí vysvobozeni, kdy si připsali první body.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Z naší strany velmi nepovedený zápas, plný nepřesností a mála pohybu. Opticky jsme sice asi byli více na míči a měli více střel, ale soupeř většinu obětavě zblokoval. Gólových situací jsme si vytvořili velmi málo a hlavně s nulovou produktivito. Domácí si za větší nasazení a produktivitu vítězství zasloužili.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - R. Svoboda [-] , M. Prokeš [-] , J. Záturecký [-] , J. Stejskal [-] , L. Škoda [-] , Z. Melán [-] , M. Svoboda [-] , J. Heralecký [-] (71. F. Dusík [-] ) , J. Urbánek [-] , P. Bednář [-] (84. M. Macháček [-] )

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] (35. D. Tomek [-] ) , R. Valíček [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , L. Lauš [-] , M. Pysk [-] , R. Linhart [-] (63. O. Dvořák [-] )

ŽK: 28. P. Bednář , 61. J. Záturecký , 90. O. Ošmera - 63. R. Valíček . ČK: 58. M. Prokeš .
Hráči zápasu: Z. Melán , J. Stejskal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - VRZÁČEK Josef, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: remíza

Stařeč by v tomto zápase měla být favoritem, ale Jaroměřice doma neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů