4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť doma deklasovala Třebíč


Branky


14

V 6. Zápase nastoupily týmy s trenéry Kylíšek ml. a Kylíšek st. V derby se utkala domácí Náměšť s hostující Třebíčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-0.

 Do začátku vstoupila lépe Náměšť když ve 3. Minutě se dostal domácí hráč do gólové šance ale brankář Duba ho vystál a na dlouho ruku vytáhl míč na roh. Po téhle šanci domácích tak z 80% Třebíč držela míč a nedávali domácím tak příležitost získat míč, avšak k šancím se dostali jen díky rohu nebo standartce. Hosté si také vytvořili nějaké šance, ale bohužel pro hosty to vždycky ztroskotalo ve vápně. Ve 41. Minutě po rychlém autu na Durajku, který šikovně prokličkoval do vápna a našel pod sebou nabíhajícího Svobodu který nedal Dubovi šanci.

Domácí ve druhem poločase ještě třikrát udeřili.

 

V 50. Minutě po špatně odkopnutém balónu šel Durajka sám na brankaře, poslal brankaře i obránce svými kličkami takzvaně na párek a rázem bylo skóre 2:0. Za tohoto výsledku to Třebíč vzadu trochu otevřela a snažila se hrát na soupeřivě polovině a tlačit je. Snažili se vstřelit nějaký gól. Domácí si to vzadu pohlídali a každý míč hned odvrátili zpět hostům. V 87. Minutě opět chyba v obraně tak domácí Chadim dostal míč do lajny a centrem na penáltu našel samotného Horta a ten zvýšil pro domácí tříbrankový náskok. Než se Třebíč po třetí brance  vzpamatovala tak po střele Durajky nešťastně tečoval míč Florián a přelobovala brankaře Dubu.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Konečně jsme měli doma taky trochu štěstí, když jsme předchozí tři vyrovnané zápasy prohráli.

HFK Třebíč
Patrik Duba (brankář): Zápas se nám vůbec nepovedl, mít za zápas 3 přímé střely na bránu to je hodně málo. Narozdíl od Náměště , ta co mohla to proměnila. Každý zápas je jiný musíme tuhle porážku napravit s Pelhřimovem.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , M. Preisner [-] , J. Heres [-] - J. Klíma [-] (90. M. Anna [-] ) , M. Homola [-] (87. M. Matoušek [-] ) , J. Rubák [-] , J. Chlup [-] (67. M. Chadim [-] ) , P. Hrobař [-] (79. M. Outulný [-] ) - D. Svoboda [-] (84. J. Hort [-] ) , R. Durajka [-]

HFK Třebíč
P. Duba [-] - L. Karásek [-] (55. V. Maleta [-] ) , T. Hrbáček [-] (82. M. Kostelecký [-] ) , P. Ošmera [-] , J. Uličný [-] (68. S. Dušovský [-] ) , A. Suchna [-] , T. Válek [-] , M. Votoupal [-] , R. Hrobař [-] , P. Florián [-] , R. Bence [-]

ŽK: 64. J. Rubák , 66. R. Durajka , 75. M. Homola - 90. P. Florián .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - TERBER Ondřej, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: výhra hostů

Třebíč minulé kolo překvapivě zaváhala, ale v Náměšti si vylepší náladu a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů