0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice vezou další body z venku


Branky


25

Cehničtí začátek zápasu úplně nechytli, postupně se však oklepali a hra se začala lepšit. V zápase rozhodl jediný gól kapitána Krejsy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejsa nedal brankáři šanci

První desetiminutovka patřila domácím, poté se zlepšila i hra hostů. První pokusy Cehnic domácí dokázali zablokovat, ale v 18. minutě dostal Krejsa přihrávku na vápno a křížnou ranou na zadní tyč nedal domácímu brankáři Milanu Budošovi šanci. To osecké hráče velmi zaskočilo a hosté měli 10 minut velice dobrých příležitostí. Rohové kopy, střely z dálky, střely z blízka. Nejzajímavější střelu si připravil průnikem Libor Čech, ale i jeho dobře umístěnou prudkou střelu z vápna domácí brankář Budoš fantasticky zastavil. K dobré střele se dostal i druhý obránce Cehnic, Marek Martínek, ale ani on se svým prudkým pokusem neuspěl.

 

Domácí stále hrozili průnikovými přihrávkami a několikrát se dostali do velké blízkosti hostující brány, ale naštěstí pro hosty neměli dobrou mušku, nebo dobře zasáhl Přech. Domácí měli asi největší šanci při hostujícím zaváhání na straně velkého vápna, kdy se z hranice šestnáctky nedokázal domácí útočník trefit do okryté branky.

Libor Čech odehrál fantastické utkání

Druhý poločas pokračoval v oboustranné aktivitě. Hosté se soustředili na defenzivu, ale díky rychlým nohám Kováče a Bednaříka byli stále hrozbou pro domácí obranu. V 64. minutě si hosté vypracovali po spolupráci Frčky a Kováče pěknou střelu z vápna, ale Marek svou slabší nohou z dobré pozice přestřelil. Další velkou šanci měl v 74. minutě Herzig, když se dokázal v těžkém souboji s domácím stoperem protlačit ke střele, ale ani on, ani z dorážky Bednařík neprostřelili brankáře a obránce na malém vápně.

 

K zajímavé příležitosti se v 77. minutě dostal i Libor Čech po pasu Krejsy, ale svůj průnik nedokázal zakončit střelou, tak ještě hledal spoluhráče na penaltě. Jenže ho spoluhráči nedoplnili v dostatečném počtu, takže i tato zajímavá akce zůstala bez odezvy.

 

Domácí měli ve druhém poločasu velmi nebezpečnou standardní situaci, kdy se předvedl cehnický brankář a uhájil čisté konto. Skvělý výkon pak předvedla celá defenziva Cehnic, především pak Libor Čech, na kterého vyšlo bránění domácího elitního útočníka, který chodí vypomáhat z A-týmu. Libor mu ale nedal sebemenší šanci, a dokonce sám v této části zápasu mohl zápas definitivně rozhodnout, svůj drzý průnik ve druhém poločase nedokázal však dostat do branky soupeře.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Třetí zápas podzimní sezóny, třetí venkovní zápas a potřetí jsme dokázali uhrát slušný výsledek. V neděli 6. 9. 2020 jsme jeli na hřiště Oseku, kde jsme s místní rezervou sehráli velmi dobrý zápas. Celkově jsme pak jako tým předvedli bojovný pracovitý výkon a je vidět, že naše fyzička se zápas od zápasu lepší. Neodpadli jsme. I ke konci zápasu jsme byli schopni vyrážet do nebezpečných brejků a zlobit domácí obranu. To je totiž ten nejlepší recept na venkovní zápasy, které nás nyní na podzim ještě čekají.



Sestavy


TJ Osek B
M. Budoš [-] - J. Lávička [-] (84. O. Bunda [-] ) , V. Kafka [-] (46. R. Vodička [-] ) , J. Sýkora [-] (4. M. Brabec [-] ) , J. Pavelka [-] , M. Čapek [-] (85. J. Vlasák [-] ) , V. Ježek [-] (54. J. Hoch [-] ) , D. Suchý [-] , J. Čapek [-] , J. Sládek [-] , R. Kuneš [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , M. Kováč [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (76. J. Prokeš [-] ) , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (43. L. Bednařík [-] ) , O. Sadlak [-] , L. Čech [-]

ŽK: 45. R. Kuneš , 91. J. Vlasák - 84. R. Frčka , 91. P. Krejsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAREK Martin - LANDÍK Filip, NOVOTNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba týmy by mohly vyhrát, ale tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích