Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fiedler v posledních čtyřech minutách hattrickem otočil stav utkání


Branky


16. M. Brabec , 72. J. Diviš , 79. M. Brabec - 54. M. Kuta , 90. J. Fiedler , 92. J. Fiedler , 94. J. Fiedler
24

Výživný fotbal se hrál v Oseku, kde hostující Čkyně ještě v 79. minutě prohrávala 1:3. Pak od 90. minuty začal úřadovat Josef Fiedler, který za čtyři minuty nastřílel hattrick a rozhodl o výhře hostů. Černou kaňkou v emotivním závěru je zranění střelce prvního gólu Čkyně Marka Kuty, který utrpěl těžkou zlomeninu pravé nohy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec využil zaváhání Miklase a skóroval

Osek v minulém kole přivezl výhru ze Stach a chtěl bodovat i doma, jenže větší aktivitou oplývali hostující hráči. Paradoxně se do vedení ale dostal Osek, když v 16. minutě po nákopu domácích si hostující brankář Miklas nešel pro míč a Brabec poslal svůj tým do vedení. Poté přišla celá řada neproměněných šancí Čkyně.

Dokonalý obrat a zranění

Hned do druhé půle Čkyně udělala dvě změny. Na hřiště přišel Kuta a Schwamberger. První jmenovaný po sedmi minutách na hřišti vyrovnal. Poté to vypadalo, že Čkyně lehce strhne zápas na svoji stranu, jenže v 72. minutě Diviš využil chyby hostující obrany – 2:1. V 79. minutě přišla pro Čkyni ještě větší sprcha, střela Brabce zapadla až do brány – 3:1. Ke konci zápasu přišla chvíle Fiedlera. Od 90. do 94. minuty Čkyňský Fiedler nastřílel hattrick a neuvěřitelně otočil zápas na 3:4. Poté po rozehrání se míč dostal k M. Kutovi a domácí Hoch se rozhodl pro skluz a bohužel zákrok dopadl nešťastně a Kuta z toho vyvázl se zlomenou holení i lýtkovou kostí. Utkání poté ihned skončilo.



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Utkání 2. kola začalo větší aktivitou z naší strany, opět jsme ale zahazovali spoustu šancí, a tak udeřili domácí. Nákop do šestnáctky, bohužel si náš brankář nešel pro míč, toho využil hostující Brabec a před ním píchl míč do branky 1:0. My ale neskládali zbraně a dál se snažili bušit do plných, ale jako přes kopírák jsme své šance neproměňovali. Poločas tak skončil 1:0. Druhá půle začala stejně jako končila, naším tlakem. V 52. minutě vyrovnal střídající Marek Kuta 1:1. Tlačili jsme dále a už to vypadalo, že je otázkou času kdy přidáme druhý gól, ovšem pozorně bránící domácí podnikli ojedinělou akci a po hrubé chybě naší obrany dali na 2:1. To nás doslova opařilo a než jsme se vzpamatovali po další tečované střele už jsme prohrávali 3:1. Byli jsme na ručník. Ovšem nevzdali jsme se a až v 90. minutě snížil Fiedler na 3:2. V nastaveném čase přidal Fiedler druhý gól a utekli jsme hrobníkovi z lopaty 3:3. Posílení euforií z vyrovnání jsme vlétli na domácí a po odraženém centru se do míče opřel opět Fiedler a dokonal obrat 3:4. Tentokrát byli na ručník domácí. Po rozehrání se míč dostal k Markovi Kutovi a domácí hráč Jan Hoch se rozhodl pro skluz. Bohužel přitom zlomil našemu Marku Kutovi holení i lýtkovou kost. Poté utkání ihned skončilo. To byla jediná černá kaňka na závěr velmi zajímavého utkání co do počtu gólů, ale i obratů. Na závěr bych apeloval na všechny hráče v soutěži ať jsou k sobě trošku ohleduplní a mají vzájemného respektu, jsme lidi, co chodíme do práce, do škol atd. a především sportovci. Pak už je pozdě něco vzít zpátky a samotného hříšníka to mrzí. Za všechny hráče a celý náš oddíl přejeme Markovi brzké uzdravení. Drž se Máro, zase budeš dávat góly!



Sestavy


TJ Osek B
M. Budoš [-] - J. Sládek [-] , D. Gondek [-] (54. J. Hoch [-] ) , V. Kafka [-] (46. T. Hromek [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Čapek [-] (62. J. Diviš [-] ) , V. Ježek [-] (64. J. Sýkora [-] ) , D. Suchý [-] , J. Čapek [-] , M. Brabec [-] (89. J. Vlasák [-] ) , J. Pavelka [-]

SK Čkyně
P. Miklas [-] - J. Fiedler [-] , I. Pinke [-] , J. Král [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] (46. D. Schwamberger [-] ) , J. Brabec [-] (46. M. Kuta [-] ) , J. Děd [-] (72. Š. Friedl [-] ) , M. Klíma [-] (79. M. Štrobl [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] (62. A. Klose [-] )

ŽK: 37. M. Čapek , 94. J. Hoch .
Hráči zápasu: M. Brabec - J. Pešek , J. Fiedler , M. Kuta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - PETRIČÁK Daniel, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Čkyně již dlouhodobě hraje o postup. Loni se honila se strunkovickým Blaníkem. Letos je spolu s Vacovem kandidát na postup.

Tip: výhra hostů

Čkyně uhraje s domácími pendly bod

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů