Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov nasázel Ševětínu sedm branek


Branky


16. J. Kándl , 27. L. Pechoč , 51. P. Kandl , 54. L. Pechoč , 59. L. Pechoč (p.) , 79. M. Formánek , 88. J. Kándl - 7. V. Melichar , 35. P. Novotný
11

V předešlé neúplné sezóně se hráčům Lišova příliš nedařilo. Po podzimní části skončili na 12. příčce. V posledním kole ovšem porazili Ševětín vysoko 7:3 a zdá se, že navázali téměř stejně i na začátku nové sezóny, když opět porazili na domácí púdě Ševětín podobným výsledkem a to 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil vyrovnaně

Už v úvodní 6. minutě skóroval hostující Melichar a dostal tak svůj tým do vedení. Na to domácí odpověděli v 16. minutě, kdy Kándl po přihrávce Pechoče úspěšně zakončil do brány a vyrovnal na 1:1. Po dalším neúspěšném pokusu Pechoče, kdy jeho snahu zneškodnil hostující brankář L. Novotný, se nakonec ve 27. minutě prosadil a poslal míč do ševětínské svatyně a zvýšil skóre na 2:1. Hosté ovšem ve 35. minutě srovnali na 2:2, když Melichar unikl po pravém křídle a na jeho centr naběhl P. Novotný, který bezpečně poslal míč do brány. Do konce prvního poločasu si domácí ještě vytvořili několik šancí, které ale neproměnili. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu.

Gólová smršť domácích

Druhý poločas začali lépe domácí a již po šesti minutách se dostali do vedení, když nabíhajícímu Kandlovi nahrál Kándl, a ten bez problémů zakončil do brány. V 54. minutě se opět prosadil Pechoč, který po přihrávce Kandla, již podruhé uklidil míč do ševětínské brány. Ten zvýšil skóre na 4:2. V 58. minutě dostal po faulu hostující Chovanec druhou žlutou kartu a musel tak opustit hřiště. Pokutový kop proměnil v 59. minutě opět Pechoč a připsal si tak na své konto hattrick. V 79. minutě, kdy už hosté rezignovali, zvedl Formánek náskok domácích na 6:2. Vítězství  domácích zpečetil v 88. minutě Kándl a konečný výsledek byl tedy nakonec 7:2. V dalším kole se Lišov utká s Chýnovem a Ševětín bude hostit Čtyři Dvory.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): V prvním utkání doma jsme chtěli uspět a získat tři body, abychom vstoupili do podzimní části lépe než loni, kdy se nám celý podzim nedařilo. První poločas byl celkem vyrovnaný, darovali jsme soupeři dvě branky a celkem se trápili. Ve druhém poločase jsme se ale výrazně zlepšili, vstřelili pět pěkných branek a zaslouženě nakonec vysoko zvítězili, když soupeř dohrával zápas oslaben. U soupeře nás hlavně v prvním poločase zlobil Melichar, v našem týmu bych opět ocenil autora tří branek Libora Pechoče.




Sestavy


SK Lišov
L. Beneda [-] - D. Koláček [-] (64. L. Burda [-] ) , M. Šachl [-] , J. Mach [-] , L. Pechoč [-] (74. M. Formánek [-] ) , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , P. Kandl [-] (83. P. Vávra [-] ) , F. Bambule [-] , P. Shýbal [-]

SK Ševětín
L. Novotný [-] - V. Božovský [-] , J. Suchan [-] , L. Chovanec [-] , D. Dvořák [-] (70. J. Syrovátka [-] ) , L. Kupec [-] , V. Melichar [-] , M. Rakušan [-] , R. Novotný [-] (82. V. Syrovátka [-] ) , P. Novotný [-] , J. Kyrian [-]

ŽK: 50. P. Shýbal - 21. L. Chovanec , 77. L. Kupec , 81. R. Novotný . ČK: 58. L. Chovanec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - CRKVA Robert, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Potkávají se soupeři, kteří loni hráli o sestup. Věřím více domácím, jelikož mi přišlo, že předváděli docela dobrý fotbal. Mohli by tedy začít třemi body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích