3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství domácích.


Branky


23. M. Hadáček , 60. R. Veleman (p.) , 85. L. Čedík - 57. P. Bláha
0

 

Domácí celek nastupoval do utkání z jasným cílem, potvrdit domácí neporazitelnost a udržet se na předních příčkách tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka přisla v polovině poločasu.

 

I přes absenci několika hráčů základní sestavy, nastoupili domácí do prvního poločasu velmi aktivně a vytvořili si spoustu brankových  příležitostí, ale z mnoha střeleckých pokusů se ujala pouze jedniná střela, kdy se ve 23.minutě se po úniku po levé straně dokázal prosadit krásnou střelou Michal Hadáček.

 

Domácí si vítězství nenechali vzít.

 

V druhém poločase přišla pro domácí studená sprcha, kdy se v 57.minutě dokázal se štěstím prosadit čížovský Petr Bláha. Pro domácí nebylo čekání na vedoucí gól příliš dlouhé a o tři minuty později se po centru dostal do velké vápna Hadáček, který byl stažený k zemi a následoval pokutový kop. K exekuci si míč připravil Radek Veleman a s přehledem uklidil míč za záda hostujícího gólmana Pavla Jedličky. Na hře domácích byla poproměněné penaltě vidět velké úleva. Hostující celek se snažil o vyrovnání, ale všechny jejich pokusy končili daleko od domácí brány. Domácí potvrdili svou výhru třetí brankou, kdy se po přesné připrávce Michala Hadáčka prosadil v 87. minutě svou druhou brankou v sezóně Lukáš Čedík. Tímto výsledkem si semičtí udrzěli domácí neporazitelnost.

 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Petr Jaroš: Za vítězství jsme velmi rádi, hlavně nás těší, že dosud si držíme domácí neporazitelnost a a hráči hrají v pohodě. Doufám, že jim to vydrží i do dalších zápasů.




Sestavy


FC AL-KO Semice
O. Bílý [-] - M. Mendel [-] , F. Breibisch [-] , L. Papež [-] , D. Voříšek [-] - I. Antony [-] , D. Říha [-] (75. J. Kadlec [-] ) , M. Hadáček [-] , L. Čedík [-] - J. Holub [-] , R. Veleman [-]

TJ Sokol Čížová B
P. Jedlička [-] - P. Bláha [-] - J. Duchoň [-] , M. Müller [-] , J. Smola [-] , V. Peroutka [-] (46. M. Vrátný [-] ) , M. Mařík [-] , D. Hynouš [-] , D. König [-] , P. Hošna [-] , L. Ondruch [-]

ŽK: 79. F. Breibisch - 55. M. Müller , 58. M. Vrátný , 61. M. Mařík .
Hráči zápasu: L. Čedík - P. Bláha , L. Ondruch .
Místo: Semice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Pravda Luboš - KOLLER Martin (N), RYNEŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.