J. Pešek 24.
D. Šerý 89. (p.)
2:2
(1:2)
42. M. Pecha (vl.)
44. O. Kvych
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec vydřel bod v závěru utkání


Branky


24. J. Pešek , 89. D. Šerý (p.) - 42. M. Pecha (vl.) , 44. O. Kvych
8

Hosté na konci prvního poločasu otočili skóre, ale domácí díky Šerému v samém závěru srovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Stará Říše byla lepším celkem, ale své šance spolehlivě zahazovala, a tak se z branky jako první radovali domácí. Ve 24. minutě Dalík sklep Kolouškův přímý volný kop k Peškovi a ten nekompromisní ránou k tyči poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté byli i nadále aktivnější a byli za to odměněni v závěru prvního poločasu. Ve 42. minutě centroval z levé strany Cipruš a po sérii odrazů se míč dostal k Vackovi, který obelstil beka a vystřelil. Jeho přízemní střelu tečoval za záda svého gólmana Pecha - 1:1. Za další dvě minuty už hosté vedli. Svoboda zakombinoval s Vackem ve středu pole a druhý jmenovaný poslal do sóla Kvycha. Ten se nemýlil a hosté vedli - 1:2.

Domácí v závěru srovnali

Hosté po přestávce zahodili několik možností a nakonec za to byli v závěru potrestáni. Hostující gólman Jícha přišel pozdě do souboje s Peškem a sudí Soukal odpískal penaltu. K té se postavil Šerý a střelou k tyči srovnal - 2:2. Hosté ještě mohli strhnout vedení na svoji stranu, ale Bulant v jasné šanci hlavičkoval mimo.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Lukáš Staněk (trenér): Vzhledem k průběhu zápasu remízu bereme. Než jsme se vzpamatovali z vyrovnání, tak jsme ještě do přestávky dostali druhý gól. Nakonec jsme naštěstí v závěru vyrovnali.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Jednoznačně jsme ztratili tři body. Takhle zápas nemůžeme dohrávat. Jiný divizní tým by dal z našich šancí osm gólů, ale my jsme to nezvládli.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Pecha [-] (60. D. Maršík [-] ) , M. Podoba [-] (65. J. Pikl [-] ) , V. Koloušek [-] , J. Benáček [-] , M. Řezáč [-] (91. A. Zástěra [-] ) , T. Kopic [-] (88. M. Kameš [-] ) , R. Dalík [-] (76. P. Štěpán [-] ) , D. Šerý [-] , O. Luňáček [-] , J. Pešek [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - F. Nehyba [-] , M. Gnahore [-] (75. M. Kříž [-] ) , M. Pokorný [-] , R. Cipruš [-] , M. Vacek [-] (83. V. Bulant [-] ) , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , J. Cejpek [-] (63. V. Švarc [-] ) , J. Chramosta [-]

ŽK: 90. T. Kříž , 92. D. Maršík - 54. M. Pokorný , 54. M. Gnahore , 89. M. Jícha .
Hráči zápasu: D. Šerý - P. Heide .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Soukal Bedřich - KRONDRÁF Jan, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra hostů

Oba celky potřebují naplno bodovat. Více věřím Staré Říši.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza