J. Pikl 81.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start veze tři body


Branky


81. J. Pikl - 27. P. Musil , 31. P. Musil , 90. P. Dovhanyuk
10

Dvě Musilovy trefy během pár chvil pomohly domácím ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí před parádní návštěvou zklamali a na rozjetý Start nestačili. O osudu utkání prakticky rozhodl v rozmezí čtyř minut Musil. Ve 27. minutě hry si na rychle vhozený aut naběhl Dovhanyuk a rychlým centrme našel před odrytou brankou svého kolegu z útoku - 0:1. Za další čtyři minuty domácí trestuhodně chybovali v rozehrávce a přesný centr z levé strany uklidil za bezmocného Kříže podruhé v zápase Petr Musil - 0:2. Opaření domácí do přestávkys výsledkem nic neudělali.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se po přestávce přece jen zlepšili a svého soka zatlačili. Naději vykřesal v 81. minutě Pikl, který po akci Kolouška a Peška vymetl v Šurkalově šibenici všechny pavouky - 1:2. V divokém závěru hosté ustáli pár nepříjemných situací a nakonec v nastavení svoji výhru pečetili třetí brankou. Crha vyřešil rychlý brejk přihrávkou pod sebe, Dovhanyuk měl klid na zakončení a trefil se přesně k tyči domácí svatyně - 1:3. 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Lukáš Staněk (trenér): Nejsme v dobré situaci, nedaří se nám v koncovce a hlavně na hřišti nevystupujeme jako mančaft. Každý hraje sám za sebe. Musíme si to nastavit jinak v hlavě, abychom fungovali jako tým. Trápí nás koncovka. Ruku v ruce s tím pak jdou i hrubé chyby, které vzadu vyrábíme.

TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli jasně lepší, vstřelili dvě branky a vytvořili si další šance Ve druhém jsme přestali hrát svoji hru a začali se bát o výsledek. Neudrželi jsme míč a pouštěli soupeře do tlaku.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] , V. Koloušek [-] , M. Pecha [-] , Š. Zástěra [-] (63. D. Alt [-] ) , O. Svoboda [-] , T. Kopic [-] (74. O. Tomovič [-] ) , J. Maršík [-] , R. Dalík [-] (58. J. Pikl [-] ) , D. Šerý [-] , J. Pešek [-]

TJ Start Brno
J. Šurkala [-] - M. Kříž [-] , P. Svoboda [-] , A. Smejkal [-] (78. M. Mikeš [-] ) , L. Gruber [-] (46. M. Knos [-] ) - L. Kaláb [-] (70. P. Mach [-] ) , P. Dovhanyuk [-] , L. Matyska [-] , O. Doubravský [-] , Š. Kolařík [-] (73. D. Crha [-] ) - P. Musil [-]

ŽK: 33. T. Kopic , 70. D. Šerý , 86. V. Koloušek - 4. J. Šurkala , 12. P. Svoboda , 63. L. Matyska , 79. P. Mach , 84. P. Dovhanyuk .
Hráči zápasu: J. Šurkala , P. Musil .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - PFEIFER Michal, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Brněnský Start v těžkém počátečním losu získal solidní čtyři body a po Zbrojovce B se mu podaří zvítězit i v Humpolci.

Tip: výhra hostů