2:1
(2:0)
66. O. Kvych
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice začala výhrou nad Starou Říší


Branky


7

Domácí položili základ výhře v prvním poločase, kdy dali dvě branky. Hosté po pauze pouze snížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Krajské derby rozhodl první poločas, ve kterém byli jasně lepší domácí. V 11. minutě korunoval úvodní tlak Bystřice Sklenář, který na polovině hřiště přebral míč, namířil si to k bráně hostů a z hranice velkého vápna přízemní střelou překonal Jíchu - 1:0. Domácím se dařila kombinace a měli i další šance. Branku však vstřelili až těsně před koncem prvního poločasu. Ve 44. minutě Malý na vlastní polovině zachytil nepřesnou přihrávku hostů a okamžitě vysunul do brejku Prášila, který si v zakončení věděl rady a parádně zvýšil vedení domácích - 2:0. Do kabin šli tak v lepší náladě svěřenci kouče Veselého. 

Hosté pouze snížili

Druhý poločas nabídl zcela jinou podívanou a diváci se spíše nudili, když sledovali neurovnanou partii plnou nepřesností. V 66. minutě hosté podnikli rychlý brejk  po levé straně hřiště, Bulant našel křižným pasem Kvycha a ten míč procpal do sítě - 2:1. Utkání se tak zdramatizovalo. Domácí znervózněli, ale tři body nakonec zaslouženě udrželi. Nejblíže vyrovnání byl Kvych, ale trefil jen břevno.

 

Bystřice jede v dalším kole do Žďáru. Stará Říše hraje v Polné.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): V prvním poločase se nám dařila kombinace. Byly tam pěkné akce a navíc jsme vstřelili dva góly. Po pauze hosté provedli pár změn a zatlačili nás. Škoda, že jsme utkání nerozhodli, protože jsme se pak o tři body strachovali až do samého závěru.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Prvních třicet minut jsme byli mimo. Když už to vypadlo, že se hra srovná, tak jsme dostali branku do šatny. Po přestávce jsme utkání zdramatizovali, ale na bod jsme bohužel nedosáhli.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - R. Holeš [-] (68. Š. Buršík [-] ) , L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , T. Padrtka [-] (90. V. Dudák [-] ) , F. Kuldan [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] (89. J. Rejzek [-] ) , T. Vařejka [-] , D. Buršík [-] (82. M. Svoboda [-] ) , R. Sklenář [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - M. Kelbler [-] (46. V. Bulant [-] ) , F. Nehyba [-] , M. Pokorný [-] (31. R. Svoboda [-] ) , R. Cipruš [-] (90. J. Sobotka [-] ) , M. Vacek [-] , O. Kvych [-] , J. Cejpek [-] , P. Heide [-] , J. Chramosta [-] , M. Kříž [-]

ŽK: 44. R. Cipruš , 79. F. Nehyba . ČK: 90. M. Petr .
Hráči zápasu: F. Kuldan - O. Kvych .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - HOVORKA Miroslav, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: remíza

Bystřice posílila. Myslím, že tohle utkání bude hodně vyrovnané, takže zkusím remízu.

Tip: výhra hostů