2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další remíza pro Brod. O výhru přišel minutu před koncem


Branky


10

Fotbalisté Uherského Brodu zápas s Frýdkem otočili, ale v závěru přišli o tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

První vážnější akce celého zápasu přišla v sedmnácté minutě, když byl závar před uherskobrodskou brankou, ale míč nakonec proskákal těsně vedle. O sedm minut později se už ale frýdeckomístečtí radovali. Nejprve přišel centr z pravé strany z kopačky Hykela, který na zadní tyči vrátil pod sebe hlavou Žondra a Denis Dziuba jej nekompromisně napálil pod břevno. 

Zbylé minuty úvodní půle byly vyrovnané, ale žádné velké šance divákům nenabídly.

Obrat, ale jen další plichta

Na to si museli fanoušci počkat až do druhého poločasu, kdy domácí Uherský Brod duel dokonce během šesti minut otočil. Nejprve udeřil v padesáté minutě, kdy se po samostatném úniku prosadil Marek Mančík, který zvolil tváří v tvář brankáři chladnokrevné zakončení. O šest minut později přišel dlouhý míč za obranu z kopačky Jozefíka a hostující brankář se při vyběhnutí zastavil a zaváhal, čehož využil důrazný Martin Váňa a špičkou kopačky procedil míč za Bártu.

Následně měli domácí několik možností duel definitivně rozhodnout, protože se dostávali do nebezpečných rychlých brejků. Šance měli Janša, Švrček či Šmatelka. Žádný z nich ale svoji příležitost neproměnil a tak přišel trest. 

Minutu před závěrečným hvizdem rozehráli hosté rohový kop a centr měl na rukách brankář Jícha, jenže jej nezkrotil a Jakub Teplý jej uklidil a srovnal na konečných 2:2. Pro Uherský Brod se jedná už o šestou remízu v osmi duelech.

V dalším duelu přivítá Frýdek Rosice a Uherský Brod zajíždí na hřiště fotbalistů Uničova.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Je to škoda, protože jsme proti silnému soupeři vedli a mohli jsme získat tři body. Jenže jsme vedení neudrželi. Měli jsme několik dobrých příležitostí, abychom utkání rozhodli. Musíme se dívat proti komu jsme hráli. Soupeř měl kvalitu a my máme nezkušený mladý tým, takže se každý bod počítá.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - F. Košák [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - M. Malenovský [-] (92. M. Kúdela [-] ) , R. David [-] , M. Lorenc [-] , M. Mančík [-] (63. P. Šmatelka [-] ) - M. Váňa [-] (70. M. Janša [-] ) , R. Josefík [-] (85. T. Šimoník [-] ) , V. Gettler [-] (75. J. Švrček [-] )

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - P. Literák [-] , D. Straňák [-] , J. Dudek [-] (73. M. Hladík [-] ) - T. Hykel [-] (59. A. Fokaidis [-] ) , D. Dziuba [-] (81. M. Bzirský [-] ) , M. Skwarczek [-] , P. Zapalač [-] - J. Teplý [-] , A. Varadi [-] , L. Žondra [-] -

ŽK: 54. R. Josefík , 57. M. Váňa , 78. P. Šmatelka , 85. P. Kratochvíl - 33. A. Varadi , 40. M. Bárta .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - POCHYLÝ Stanislav, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: výhra hostů

Frýdek bude chtít odčinit debakl z předchozího kola a vyřazení z poháru. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích