P. Simr 42.
O. Vintr 88. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

7.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí skolil jeho bývalý střelec


Branky


42. P. Simr , 88. O. Vintr (p.)
10

Fotbalisté Vyškova porazili Velké Meziříčí 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól bývalého hráče

Útočník Pavel Simr přestoupil do Vyškova před sezonou z Velkého Meziříčí, kde strávil přes osm sezon a pět v Moravskoslezské fotbalové lize, během níchž odehrál 124 zápasů a vstřelil úctyhodných 72 branek. Poprvé se tak v sobotu dopoledne postavil proti bývalým spoluhráčům z Velmezu a trvalo mu jednačtyřicet minut, než se proti nim prosadil. Po akci z pravé strany přišla přízemní přihrávka přes malé vápno a Pavel Simr si naběhl na zadní tyčku a míč uklidil do úplně prázdné branky. Jednalo se o takový typický „lafatovský“ gól.

Ještě předtím měli domácí několik dobrých příležitostí. V osmnácté minutě se po podobné akci jako u první branky snažili o zakončení v pokutovém území snad všichni vyškovští, ale míč do branky nedostali. Ve 35. minutě po rychlém brejku zkoušel zajímavě z dálky střílet Dan Jambor, ale branku minul.

Navýšení vedení

V 59. minutě přiletěl do vápna hostů výborný centr na hlavu Adama Dittmera, ale ten branku těsně přestřelil. V 66. minutě se dostal až před brankáře Michal Klesa. Míč si před ním zasekl a snažil se jej obstřelit, ale ani tentokrát Vyškov vedení nenavýšil. V 75. minutě si Klesa s Niesslaníkem vykoupali obranu hostů, ale gólovou radost jim zhatil rozhodčí, protože viděl ofsajd. Pět minut před koncem viděl druhou žlutou a červenou domácí Hanuš, což zvedlo naděje Velmezu na bodový zisk. Místo toho se Vyškov nakonec dočkal druhé branky. Dvě minuty před koncem šel jeden z jeho hráčů úplně sám a brankář Kolář, jemuž udělal kličku, jej fauloval. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Ondřej Vintr, když poslal brankáře na druhou stranu.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Měli jsme velké problémy s jejich náběhy. Bylo to jenom o tom, kdy dostaneme gól a mohli jsme být rádi, že to po prvním poločase bylo jenom o jednu jedinou branku. V závěru jsme chtěli dostat soupeře pod tlak, ale místo toho jsme zbytečně ztratili míč a byl z toho druhý gól zápasu.



Sestavy


MFK Vyškov
T. Sova [-] - J. Beňa [-] , M. Sedlo [-] , L. Hanuš [-] - D. Moučka [-] (78. O. Pernatskyi [-] ) , O. Vintr [-] , D. Jambor [-] (92. J. Krejčí [-] ) , M. Klesa [-] , A. Dittmer [-] (81. O. John [-] ) - P. Simr [-] (70. D. Nieslanik [-] ) - K. Jaroš [-]

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - P. Mucha [-] , P. Partl [-] , R. Demeter [-] , M. Sysel [-] (46. M. Malata [-] ) , A. Plichta [-] , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] , M. Bouček [-] (77. D. Karmazín [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

ŽK: 37. L. Hanuš , 69. P. Simr , 81. T. Sova , 82. O. Pernatskyi - 43. M. Bouček , 47. R. Demeter , 64. M. Puža , 87. M. Kolář , 89. R. Šuta , 91. M. Kriegsmann . ČK: 86. L. Hanuš .
Počet diváků: 266. Rozhodčí: Křepský Michal - KOTALA Filip, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Radim Plesník
Tip experta: výhra domácích

Vyškov se drží v pozici lídra tabulky a tuto pozici bude chtít potvrdit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích