1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 17:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice si poradily s Velmezem


Branky


8

Jediná branka stačila Petřkovicím k výhře nad Velkým Meziříčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

První poločas nepřinesl ani na jedné straně branku. Fotbalisté hostujícího Velkého Meziříčí si připsali akorát dvě žluté karty.

„Venku nám to bohužel nyní v útoku nejde a jsme málo nebezpeční. Měli jsme nějaký dobré náznaky, ale naše finální fáze je pomalá nebo nedokážeme situaci lépe vyhodnotit. Naopak s obrannou fází nemáme problémy a góly ze hry praktiky nedostáváme. Ve středu se v Petřkovicích jednalo o zápas bez gólových šancí na obou stranách,“ prozradil v hodocení zápasu trenér hostujícího celku Velkého Meziříčí Jan Šimáček. 

Jediný gól

Ve druhém poločase se na první vážnější šanci čekalo do devětapadesáté minuty, kdy domácí Odra Petřkovice zahrávala rohový kop z levé strany. Nejprve to vypadalo, že centr není dobře kopnutý, ale hosté jej nedokázali odvrátit a vznikl závar před brankou Velkého Meziříčí až se míč dostal k Ondřeji Moučkovi a ten jej protlačil do sítě.

Vedení domácích mohlo trvat pouhé tři minuty. Ve dvaašedesáté minutě totiž udeřil i hostující celek. Bohužel jeho radost zastavil zvednutý praporek asistenta rozhodčího a ofsajd. Skóre tedy zůstalo 1:0.

Od té doby sledovali diváci vyrovnané utkání, ve kterém odvedl domácí tým výbornou práci směrem dozadu a Velké Meziříčí se už do závěrečného hvizdu do žádné větší šance nedostalo. Petřkovice tak díky jediné brance zvítězily 1:0.

V dalším kole změří Petřkovice síly znovu na domácím hřišti s remízovým králem MSFL Uherským Brodem. Naopak Velké Meziříčí zajíždí na půdu druhého Vyškova, kde bude chtít prolomit venkovní nezdary.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Prohrát třikrát za sebou venku 1:0 a dvakrát z toho si dát vlastní gól je na palici pro všechny z nás. Bohužel nám to venku momentálně v útoku nejde a jsme málo nebezpeční. Dnes jsme měli dobré náznaky, ale naše finální fáze je pomalá nebo nedokážeme situaci lépe vyhodnotit. S obrannou fází nemáme problémy, góly ze hry prakticky nedostáváme, ale pokud nepůjdeme štěstí naproti v útoku, tak góly co dostáváme my nikdy naopak nedáme. Dnes to byl zápas bez gólových šancí na obou stranách se šťastnějším koncem pro domácí. Tak snad příště opět venku ve Vyškově. Zdroj: www.fcvm.cz



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Květon [-] - L. Lehnert [-] , O. Moučka [-] (76. L. Ptáček [-] ) , V. Wala [-] , D. Mládek [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , J. Ptáček [-] , M. Neumann [-] , L. Raab [-] (46. A. Zajíček [-] )

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] , J. Nedvěd [-] , P. Mezlík [-] (64. M. Malata [-] ) , R. Šuta [-] (88. M. Sysel [-] ) , M. Bouček [-] (71. P. Partl [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 87. J. Ptáček - 34. D. Komínek , 45. R. Demeter , 88. J. Nedvěd .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - BEBENEK Petr, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají za sebou dvě porážky v řadě a věřím, že tenhle zápas zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích