0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velkému favoritovi spadlo vítězství doslova do klína


Branky


9

Reprezentační přestávku využili hosté dokonale a proti ryzím amatérům poslali do Dolního Benešova sestavu vyšperkovanou šesticí hráčů, kteří mají na svém kontu ligové starty! I přes tuto nezanedbatelnou skutečnost velkému favoritu spadlo vítězství doslova do klína…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Domácí byli hostům důstojným soupeřem a o bodový zisk přišli pouze gólem z jediné proměněné standardky hostů! Ti potvrdili v utkání svou kvalitu, vytvořili si několik nadějných šancí, ale koncovka nebyla jejich silnou zbraní. Průběh zápasu to z následujících informací potvrzuje. Už v 1. minutě skončil jejich útok rohovým kopem, ale bez efektu.

V 6. minutě prověřil Gebauer krásnou střelou do pravé šibenice gólmana hostů Borka, ten se překvapit nenechal. V 10. minutě se poprvé předvedl parádním zákrokem i domácí strážce svatyně Baránek po jedovaté střele Vechety. Baránek potvrdil své kvality i v 16. minutě, kdy skvělým zákrokem vzal míč přímo z kopaček ve vyložené šanci Kostkovi! Ten se dostal v 19. minutě do další příležitosti, kdy po centru Vincoura minula jeho hlavička cílové zařízení.

Ve 22. minutě viděl Olšanský žlutou kartu a děkoval hlavnímu rozhodčímu za to, že jeho předchozí kopnutí zezadu bez míče zůstalo v 18. minutě bez karetního trestu! V hledišti to zabouřilo ve 25. minutě po hraní rukou hostujícího brankáře mimo pokutové území, a i tento zákrok zůstal k údivu všech bez karetního trestu….

Koncovka zradila i ligovou hvězdu hostů Hellebranda ve 27. minutě. Hosté děkovali svému gólmanovi za čisté konto, které si udržel ve 32. minutě po skvělé akci domácích – Labuda, Musila a hlavičkujícího Skrocha a ve 39. minutě po prudké střele Gebauera.

Rozhodnutí

Ve 2. poločase se hra vyrovnala, soupeř si už mnoho příležitostí nevypracoval. Hra se přelévala od branky k brance, diváci dál čekali na gól. V 52. minutě k němu byli blízko hosté, ale po akci Janáse ztroskotal Vacheta na vynikajícím zákroku gólmana Baránka. V 54. minutě se gólové šance zbavil svou zbrklostí Polášek, který branku přestřelil! Po hodině musel ze hry odstoupit zraněný Musila a taky Labuda. Na hřišti se objevila poprvé nová posila v dresu domácích Allhassan Abdullah. 

Časomíra se posunula na 66. minutu. Bleskový protiútok hostujícího Pernici skončil rohovým kopem. Po jeho rozehrání se ve skrumáži dostal balón na zadní tyči na kopačky Vecheta a hosté šli do vedení - 0:1. 

Domácí se snažili o vyrovnání, soupeř takticky hru rozkouskoval a zkušeně hlídal svůj jednogólový náskok. V 72. minutě se probil jejich obranou Skroch, ale Allhassanova střela těsně minula levou šibenici. V závěrečných minutách se hra přiostřila, agresivita se stupňovala až do závěrečné minuty. Na výsledku se však už nic nezměnilo, a tak si domácí připsali na své konto další bodovou ztrátu.

Ještě jednu poznámku na adresu vítězů – to co předvedli hostující nástupci svých ligových vzorů při odchodu ze hřiště i na adresu diváků, to se tady ještě nevidělo a rozhodně to nedělá čest ligovému 1. SC Slovácko….

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Proti velmi kvalitnímu soupeři jsme odehráli bojovné utkání, které paradoxně rozhodla jediná standardní situace, kterou hosté přetavili ve vítězný gól. To pro nás znamená, že jsme zase bez bodového zisku, který jsme na domácím hřišti chtěli konečně získat. Proti tak kvalitnímu soupeři by byl i bod zlatý, bohužel pro nás to znamená dál tvrdě pracovat a věřit, že to přijde.

1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér Slovácka B: Jsme rádi za tři body, myslím si, že dnešní zápas byl nakonec dohrán velmi emocionálně, my jsme mohli utkání rozhodnout dřív z několika dobrých brankových příležitostí, proto považuju dnešní vítězství za zasloužené i když domácí až do konce hry bojovali, proto si dnešních bodů moc vážíme.



Sestavy


FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - T. Moravec [-] , M. Musila [-] (59. A. Alhassan [-] ) , O. Kubík [-] , J. Romaněnko [-] , D. Skroch [-] (81. L. Foitzik [-] ) , F. Labuda [-] (60. J. Býma [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , M. Krejčí [-] , A. Karčmář [-]

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - J. Srubek [-] , F. Vecheta [-] (87. J. Pek [-] ) , M. Suchý [-] , F. Kubala [-] (91. A. Řihák [-] ) , P. Hellebrand [-] , D. Kostka [-] (70. R. Janás [-] ) , l. pernica [-] , R. Olšanský [-] (46. P. Juroška [-] ) , M. Polášek [-] , T. Vincour [-]

ŽK: 56. O. Kubík , 60. A. Alhassan , 90. T. Gebauer - 22. R. Olšanský , 80. l. pernica , 90. P. Hellebrand .
Počet diváků: 173. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - ŘEZNÍČEK Tomáš, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Jan Vítámvás
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají vzhledem k tomu, že je reprezentační pauza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů