3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená otočila zápas s Novosedly


Branky


47. P. Adamec , 83. L. Dvořák (p.) , 90. P. Podolský - 38. R. Poborský
0

Pod Javořici přijel nejméně oblíbený tým, který domácí za posledních pět let doma neporazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolná první polovina domácích

Prvních dvacet minut měla domácí zborná až drtivý tlak, ale hostující brankář čaroval. Ve 25. minutě měl tým z Novosedel první šanci, ale Poborský neproměnil. Vynahradil si to za 5. minut, kdy pěknou křížnou střelou skóroval. Domácím se nedařilo a ukončení první části bylo pro ně vysvobozením. 

Znovuzrození Studené

Po mírné bouřce v kabině se hned ve třetí minutě druhé části nadechl k velkému sólu Petr Adamec a jako jeho vzor Gareth Bale s přehledem zakončil. Poté se hra odehrávala mezi šestnáctkami a vše nasvědčovalo tomu, že to zase skončí 1:1. V 80. minutě však jinak výborná domácí obrana chybovala a kdo jiný než Poborský se řítil sám na domácího brankáře Janáka udělal mu kličku, ten ho vytlačil do strany a z úhlu mu brankář jeho střelu chytil. Tento fakt ovlivnil výsledek utkání, domácí by už těžko srovnávali stav zápasu. Za pár vteřin se nejaktivnější hráč domácích Dvořák ve vápně skácel k zemi a penaltu sám proměnil. V poslední minutě hezky narazil Studenský Bale Adamec Podolskému a ve Studené se mohlo slavit.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Tomáš Lindourek (záložník FK Studená): Jak v Suchdole, tak i v sobotu doma s Novosedly jsme prohrávali. To co náš tým od začátku sezóny zdobí je neuvěřitelná bojovnost, díky které se nám tyto dva klíčové zápasy podařilo otočit. V týmu je pohodová atmosféra, která nás bude za týden doprovázet do Stráže.

SK Novosedly n. Než
Fryš Pavel, TJ Novosedly nad Nežárkou: Náš tým bych rád pochválil za předvedený výkon, zápas byl z naší strany odbojovaný. Utkání by více slušel remízový výsledek, dle mého názoru vyhrálo spíše šťastnější mužstvo než lepší. Za zlomovou situaci považuji neproměněné solo Romana Poborského 15 min. před koncem. Ze strany domácích hrálo prim útočné duo Adamec P. a Libor Dvořák. Z našich nikdo přímo výkonem nevyčníval, ale pochválil bych pětici Malý, Šafránek, Poborský, Hladílek a Mazanec.



Sestavy


FK Studená
P. Janák [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , M. Pelej [-] (46. K. Reidl [-] ) , P. Šimek [-] - T. Lindourek [-] , K. Mitas [-] , P. Podolský [-] , J. Šára [-] (74. D. Krasnovský [-] ) - P. Adamec [-] , L. Dvořák [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] (77. M. Neumann [-] ) , P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] - M. Hladílek [-] , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , P. Kreim [-] - T. Nohava [-] (60. L. Voldřich [-] ) , D. Kroupa [-]

ŽK: 45. P. Šimek - 17. R. Poborský , 21. P. Šafránek , 58. D. Šmíd , 80. M. Čuta .
Hráči zápasu: P. Adamec - R. Poborský .
Místo: Studená.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.