Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Řečice si snadno poradila s Popelínem


0

Souboj sousedních týmů v tabulce měl nabídnout vyrovnanou partii, ale Kardašova Řečice nedala Popelínu šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první polovina

V pátem kole okresního přeboru se utkal Popelín se záložním celkem Kardašovy Řečice. Ta chtěla po propadáku v minulém kole, kdy prohrála ve Staňkově rozdílem třídy, na domácí půdě zvítězit. Popelínu se v této sezóně také moc nedaří, bohužel ani v tomto zápase nepřekvapili. Domácí posíleni několika pendly z "áčka" se ujali vedení již po 4. minutách hry, kdy se trefil domácí útočník Ondřej Jánošík. Z vedení se dlouho neradovali, když o 4. minuty srovnal stav Kristián Tolkner. Pak se hra odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami a k vidění z fotbalové krásy toho moc nebylo. Do kabin ale šli s gólovým náskokem domací, když se prosadili v samém závěru první půle gólem do šatny, postaral se o něj Dominik Mikloš.

Domácí ovládli druhou půli

Ve druhém poločase domácí přehrávali hosty z Popelína, vstřelili další dvě branky v 55. minutě Robert Vyhlídka a v 75. minutě přidal svou druhou branku v zápase  domácí šutér Ondřej Jánošík a to ještě další příležitosti zlikvidoval popelínský brankář Jakub Skalák. Hostující příležitosti skončili většinou vedle domácí branky, proto zůstal stav takový jaký byl. Kardašova Řečice se tak v pohodě dokráčela pro tři bodíky. Zápas bez větším obtíží odřídil arbitr Jan Chvála.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Miroslav Zeman, předseda řečického klubu: Kromě úvodní a závěrečné desetiminutovky jsme měli vývoj pod kontrolou a mohli jsme nastřílet i více branek. Základ úspěchu vidím v tom, že se nám povedlo eliminovat šikovné útočníky soupeře.

SK Popelín 1932
SK Popelín 1932: Domácí zaslouženě vyhráli, nám se bohužel podařilo vstřelit jen jednu branku, což nám nestačilo k tomu aby jsme s domácím mužstvem drželi krok. Zkusíme teď zabojovat doma.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - R. Vyhlídka [-] , J. Roh [-] , J. Mikšátko [-] , J. Pozníček [-] - D. Mikloš [-] (70. F. Sivák [-] ) , M. Zeman [-] , R. Porochoňski [-] (60. M. Vodička [-] ) , J. Vosecký [-] (47. P. Smrž [-] ) - O. Jánošík [-] (75. T. Houska [-] ) , T. Zavadil [-]

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Valek [-] , R. Gajdoš [-] , T. Mach [-] , L. Ešner [-] - D. Kučera [-] , P. Poljak [-] , J. Zeman [-] , M. Šimánek [-] - V. Princ [-] , K. Tolkner [-] (61. J. Koronczi [-] )

ŽK: 16. J. Pozníček , 45. J. Vosecký - 14. V. Princ , 42. P. Valek , 77. T. Mach .
Hráči zápasu: L. Ešner .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chvála Jan - Nový Zdeněk, Gajdoš Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.