Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly loupily v Suchdole


Branky


0

Novosedly jely do Suchdola získat alespoň bod, ale i když byl zápas hodně vyrovnaný, nakonec si odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Vedení v zápase se ujali domácí a to už v 7. minutě zápasu. Trestný kop z rohu vápna rozehráli na Gorného, ten posunul na Jana Heřmana, který dorazil míč do brány. Ve 20. minutě hosté srovnali taky a to z trestného kopu. Kroupa posadil míč přesně na hlavu Josefu Mazancovi, který v náběhu nedal gólmanovi šanci. Do konce poločasu měli velké šance jen domácí hráči. Novosedly buď zachránilo břevno nebo výborný gólman Michal Malý. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1. 

Hosté si nakonec odváží tři body

Druhá polovina zápasu začala svižně. V 52. minutě přiťukl Nohava na Kreima, ten poslal centr do vápna na Hladílka, k odraženému míči se dostal Mazanec a jeho zpětnou přihrávku poslal Petr Fryš do sítě - 1:2. Pak měli velkou šanci i domácí, ale opět hosty podržel gólman Malý. V 63. minutě kopali hosté trestný kop. Petr Fryš poslal míč přes zeď, ten se otřel o břevno a od gólmanových zad skončil v síti. Dvě minuty před koncem utkání Novosedly zbytečně na polovině hřiště ztratili balon, domácí podnikli rychlý protiútok a na konci akce zívala na Jaroslava Kolmanna úplně prázdná branka - 2:3. Ale hned po rozehrání poslal Fryš dlouhý balon na Hladílka, který ho zpracoval a přiťukl Martinu Neumannovi, ten udělal brankářovi kličku a do prázdné branky uzavřel skore utkání - 2:4. Novosedly si tak odvezly všechny tři body. Utkání odřídil Vlastimil Bartyzal.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Nagy - trenér mužstva: Domácímu mužstvu doplněnému o několik hráčů z A mužstva jsme dali lekci z bojovnosti a produktivity. Domácí sice měli po celý zápas převahu, ale totálně selhali v koncovce (3x břevno) a v několika jasných šancích je vychytal výborný golman Malý v naší bráně. Pochvalu zaslouží celý náš tým za obrovskou bojovnost a obzvláště pak celá záložní řada, která naběhala spoustu kilometrů a má největší zásluhu na konečném výsledku. Nejlepšími hráči na hrišti byli Fryš a Mazanec. Prvně jmenovaný pak díky dvěma golům asi úplně nejlepší hráč.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Kuchyňka [-] , T. Záruba [-] , J. Heřman [-] , R. Gorný [-] - M. Matějček [-] , V. Soudek [-] , J. Záruba [-] , Š. Kubašta [-] - L. Chládek [-] , P. Krejčí [-] (75. J. Kollmann [-] )

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] , D. Šmíd [-] (80. M. Neumann [-] ) - P. Kreim [-] , M. Hladílek [-] , P. Fryš [-] , M. Visčur [-] , J. Mazanec [-] - D. Kroupa [-] (89. J. Doktor [-] ) , T. Nohava [-] (72. M. Neumann [-] )

Hráči zápasu: P. Fryš .
Místo: Suchdol nad Lužnicí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bartyzal Vlastimil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.