1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Číměř padla doma s Hobzí


Branky


0

Utkání nezastihlo číměřský celek v optimálním rozpoložení. Úvodní dějství bylo sice herně poměrně vyrovnané, více šancí si však vytvořili hráči Starého Hobzí. Na jejich vedoucí trefu ovšem dokázali domácí za dvě minuty zareagovat. Jeho tým se tak musel tlačit dopředu, ale tím vznikal prostor pro nebezpečné protiútoky hostů, kteří je zahazovali buď vlastní střeleckou nemohoucností, nebo ztroskotávali na výborně chytajícím Tesařovi. Uklidnění do jejich řad vnesl až v 82. minutě Veverka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Hostující mužstvo Starého Hobzí chtělo po domácí porážce se Starou Hlínou uspět i v Číměři. Bylo ale jasné, že to nebude jednoduchý zápas, protože se jim venku moc nedaří, o čemž vypovídal i poločasový výsledek. V prvním dějství se hrál fotbal s nepřesnou kombinací na obou stranách, ale hosté stihli udeřit, když ve 32. minutě Jakub Peterek obešel domácího beka a zakončil na zadní tyč. Domácí stihli vzápětí vyrovnat, kdy jim stačili pouhé dvě minutky, Jan Drábik utekl za obranu, dohrál situaci po odmávaném ofsajdu, který hlavní rozhodčí pustil a bylo vyrovnáno. Do kabin se tak šlo za stavu nerozhodného.

Staré Hobzí nakonec odváží všechny body s Číměře

Druhý poločas začal podobnou hrou, jako v prvním poločase, tudíž s hodně nepřesnostmi, ale přesto branka přišla velice brzo. Hned z prvního útoku se hosté dostali k výhodě rohového kopu, který proměnili díky rychlé reakci Jakuba Peterka, který závar v pokutovém území vyřešil svým druhým gólem v zápase. Číměř se snažila vyrovnat stav zápasu, vytvořila si určitý tlak, ale ani jedna příležitost k brance nevedla. Domácí mužstvo otevřelo obranu a Hobzí tak sázelo na rychlé brejky do otevřené defenzivy domácích, kdy se jim podařilo v 82. minutě zakončit protiútok, mezi střelce se zapsal Aleš Veverka a dal tak definitivní tečku za zápasem. Staré Hobzí tak odjiždí z Číměře spokojenější a se třemi body v kapse. Zápas odřídil sudí Pavel Picka.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Číměř
František Adamec - trenér: O přestávce jsem mužstvo upozorňoval, aby si pohlídalo standardky, ale tato slova nepadla na úrodnou půdu, neboť nám hosté dali hned ve 46. minutě gól po rohovém kopu

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Do Číměře jsme jeli pro tři body, které jsme věděli, že bude těžké vybojovat, jelikož se nám tam v posledních letech nedařilo. Utkání jsme zvládli, za co jsem rád, a už se připravujeme na příští zápas se Studenou, který bude velice obtížný.



Sestavy


Sokol Číměř
M. Tesař [-] - Z. Březina [-] (84. J. Jehnět [-] ) , M. Pánek [-] , F. Náprava [-] , P. Drábik [-] - P. Bobál [-] , V. Mol [-] , J. Záhorka [-] (67. T. Láf [-] ) , J. Feytl [-] - M. Veith [-] , R. Sehner [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - F. Štibich [-] (63. M. Habr [-] ) , H. Brandl [-] , V. Zejda [-] , O. Beníček [-] - J. Peterek [-] (87. M. Bican [-] ) , D. Malášek [-] , D. Mašát [-] , P. Distl [-] - A. Veverka [-] , O. Lička [-]

ŽK: 71. P. Bobál - 11. P. Distl , 70. A. Veverka , 76. O. Lička .
Hráči zápasu: J. Peterek .
Místo: Číměř. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.