Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly otočily zápas v Dešné


Branky


0

Poslední tým tabulky zahájil utkání velice dobře, ve 26. minutě vedl už 2:0 a náskok Dešná uhájila až do přestávky. Po změně stran však Novosedly vyrovnaly a pět minut před koncem z penalty strhly výhru na svou stranu. Z domácího tábora však čišelo velké rozčarování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Novosedly po minulém vysokém vítězství cestovaly do Dešné, která zbíra potřebné body k záchraně jen velmi těžko. Dalo se tak očekávat, že hosté budou mít před domácími navrch, jenže v mnoha případech papírové předpoklady nic neznamenají. Po úvodním vzájemném oťukávání udeřili jako první domácí. Po rychlém útoku se trefil hlavou zcela osamocený Ruda Ďurač. Pak měl šanci T. Nohava, ale tečovanou střelou trefil pouze břevno. Za devět minut to bylo už 2:0. Po další chybě v obraně skóroval Josef Lukšan. Do kabin šli teda překvapivě s dvoubrankovým vedením domácí hráči.  

Obrat hostujícího týmu

Začátek druhého poločasu už patřil hostům. Hned tři minuty po půlce snížil tečovanou střelou Tomáš Nohava a tentýž hráč vyrovnal hlavou po rohu Poborského. Za chvíli šel sám na bránu Hladílek, ale jeho střelu vyrazil gólman Chvátal na roh. Asi deset minut před koncem sehráli pěknou akci Hladílek, Kreim, Mazanec a posledně jmenovaný našel zpětnou přihrávkou na malém vápně Kroupu, který ale bombou netrefil branku. O výsledku utkání rozhodla penalta, která se kopala za ruku domácích. Roman Poborský ji proměnil a dokonal obrat v utkání. Novosedly tak opět vyhráli a díky zaváhaní Studené a Strmilova se dostaly na druhou příčku za vedoucí Slavonice. Zápas řídil sudí Zdeněk Fillo. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: Utkání ovlivnil rozhodčí. S přibívajícíma minutama domácím docházela i síla a chuť dohrát zápas. Fauly pro hosty 40x pro domácí 6x. Za slovy o panu rozhodčím si stojí celý Sokol Dešná.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas byli lepší domácí. Nám nevycházelo vůbec nic, zkazili jsme spoustu přihrávek, prostě to nešlo. O přestávce proběhla bouřka v kabině a do druhé půlky nastoupilo úplně jiné mužstvo. Důležitý byl rychlý kontaktní gól Nohavy , který pak přidal ještě jeden. Třetí gól jsme dali z penalty za ruku domácích. Byl to zápas rozdílných poločasů. V prvním byli lepší domácí, v druhém zase my, kdy jsme domácí nepustili prakticky do žádné šance. Klukům chci poděkovat za obrovskou bojovnost, díky které se nám podařil otočit nepříznivý vývoj utkání. Nakonec taková poznámka: nebudu se vůbec vyjadřovat k článku kolegy z Dešné, neboť si myslím, že tento prostor je určen k tomu, aby jsme zhodnotili výkon svého mužstva a ne výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - V. Krejčí [-] , J. Müler [-] , P. Chalabala [-] (58. M. Bártík [-] ) , J. Šteif [-] - B. Vařák [-] , F. Adam [-] (82. M. Bartošek [-] ) , J. Lukšan [-] , A. Coufal [-] - M. Novotný [-] , R. Ďurač [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Kreim [-] , J. Doktor [-] , M. Čuta [-] , D. Šmíd [-] (82. M. Neumann [-] ) - D. Kroupa [-] (68. P. Šafránek [-] ) , R. Poborský [-] , J. Mazanec [-] , M. Visčur [-] - T. Nohava [-] (62. ) , M. Hladílek [-]

ŽK: 62. B. Vařák , 65. R. Ďurač , 85. M. Bartošek - 65. R. Poborský .
Místo: Dešná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fillo Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.