3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Číměř si doma poradila s Popelínem


Branky


0

Domácí fotbalisté měli celý zápas více ze hry, ale převahu v úvodní pětačtyřicetiminutovce vyjádřili pouze jediným gólem. Ve stejném duchu probíhal i druhý poločas, v němž Číměř po obléhání popelínské svatyně sice přidala další dvě trefy, ale další šance spálila buď vlastní zbrklostí, nebo přičiněním výborně chytajícího hostujícího brankáře Kadlece.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla v prvním poločase

Domácí celek Číměře, kterému se poslední zápasy moc nedaří, chtěl před svým publikem získat všechny body. Mužstvo Popelína zbíra také body velmi poskromnu a dalo se tak očekávat, že utkání o záchranářské body bude opatrné na obě strany. První poločas se hrálo jen na jednu branku a to na hostujícího brankáře Kadlece, který buď Popelínské podržel nebo domácí hráči trestuhodně šance zahodili. I přesto se Číměř z branky radovala, když se ve 31. minutě trefil domácí útočník Jan Záhorka. Do konce poločasu se už nic vážného nestalo a tak domácí vedli pouze o jednu branku.

 

 

Číměř přidala dvě branky a důležitou výhru si pohlídala

Do druhého poločasu vstoupili skvěle domácí hráči, kdy šest minut po začátku vsítil jejich druhou branku v utkání opět Jan Záhorka. Zápas pokračoval pod taktovkou domácích, kteří si pohlídali všechny nebezpečné situace a brejky hostů a nedali popelínským útočníkům šanci ke skórování. Naopak v 75. minutě dal jistotu domácímu mužstvu Jiří Havel. Do konce zápasu se už nic vážného nestalo a tak brala všechny body domácí Číměř. Popelín tak pokračuje v mizerných výsledcích a boj o záchranu bude pro ně ještě hodně těžký. Zápas odřídil bez problémů sudí Pavel Janák.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Sokol Číměř
Jiří Feytl - hráč: Zápas s Popelínem jsme po předchozích prohrách chtěli vyhrát a tak jsme k zápasu přistoupili zodpovědně a od začátku jsme zápas kontrolovali a v průběhu prvního poločasu jsme si vytvořili spoustu gólových šancí, ale naše nemohoucnost v zakončení způsobila že se šlo do kabin jen z jednogólovým náskokem. Ve druhém poločase jsme zápas kontrolovali a přidali ještě dva góly. Soupeř si za celý zápas vytvořil jen pár protiútoků se kterými si naše obrana v celé s vynikajícím Veithem dokázala poradit.

SK Popelín 1932
Miroslav Maršík - předseda oddílu: V desátém kole jsme hráli na hřišti Sokola Číměře. Soupeř byl o bod před námi, takže důležitost zápasu byla zřejmá. Jenže domácí nás přehrávali, přesto jsme šance měli, bohužel je neproměnili. Do šaten jsme šli s jednogólovým mankem. Druhý poločas se naše hra neměnila, domácí přidali další góly a zápas kontrolovali a v klidu dohráli. V Číměři jsme chtěli bodovat, jenže soupeř byl lepším týmem. Naší slabinou zůstává neproměňování šancí.



Sestavy


Sokol Číměř
V. Kupka [-] - M. Veith [-] , P. Bobál [-] , P. Nižník [-] (66. Z. Březina [-] ) , M. Machatý [-] - P. Drábik [-] (74. J. Jehnět [-] ) , J. Feytl [-] , V. Mol [-] , R. Sehner [-] - J. Havel [-] , J. Záhorka [-]

SK Popelín 1932
O. Kadlec [-] - T. Mach [-] , J. Snížek [-] (80. P. Valek [-] ) , J. Koronczi [-] (77. J. Skalák [-] ) , L. Ešner [-] - J. Zeman [-] , J. Ištok [-] , M. Šimánek [-] , O. Vlásek [-] - P. Pacholík [-] , V. Princ [-] (66. J. Dolák [-] )

ŽK: 29. P. Nižník , 69. J. Feytl .
Hráči zápasu: J. Záhorka .
Místo: Číměř. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janák Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.