Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice deklasovali domácí Novosedly


Branky


0

Souboj Novosedel, jimž před zápasem patřila druhá příčka tabulky, s lídrem přeboru žádné drama nepřinesl. Slavoničtí nenechali o svých kvalitách nikoho na pochybách. Domácí tým od začátku čelil velkému tlaku soupeře, který už ve 12. minutě vyústil do dvoubrankového vedení. Novosedelští sice nesložili zbraně, snažili se o ofenzivní fotbal, ale při tutovce Kreima v závěru první půle vyhlavičkoval míč směřující do opuštěné branky hostující stoper. Po obrátce Slavonice postupně navýšily vedení až na 5:0, teprve pak se dočkali i domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly v prvním poločase

Novosedly nad Nežárkou, které se svými výsledky vyšvihly až na druhou příčku okresního přeboru přivítaly na své půdě neporaženého lídra skupiny Slavonice. Dalo se tak očekávat, že utkání nebude nic jednoduchého ani pro jeden mančaft. Opak byl pravdou, hosté předvedli skvělý výkona a jednoznačně Novosledly porazili. Začátek utkání patřil slavonickým. První šanci měli už ve 3. minutě, kdy po jejich přímém kopu střelu domácí gólman Malý ještě chytil. V 10. minutě ale hosté již vedli. Nezachytili balón na polovině hřiště, hosté utekli po lajně, centr přešel přes celé vápno na nehlídaného Roberta Peschela a ten skóroval. Za dvě minuty hosté podnikli znovu rychlý útok po lajně a pro Davida Bártů nebyl problém ze dvou metrů vstřelit branku. Po půlhodině hry měli domácí hráči asi největší šanci v zápase. Po nedorozumění Slavonické obrany obešel Mazanec mimo vápno brankáře, přihrál volnému Kreimovi a ten z prostoru před penaltou trefil pouze obránce, který vyhlavičkoval míč na roh. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná, ale žádná změna stavu se již nekonala.  

 

 

Slavonice nedali domácím naději

Začátek druhého poločasu nepřinesl žádné velké šance ani změny ve skóre. Na další branku se čekalo do 60. minuty. Při tomto gólu rozebrali slavoničtí obranu hostí a druhou branku v zápase vsítil Robert Peschel. V tuhle chvíli to vypadalo z domácím mužstvem všelijak. Pak také domácí brankář Malý chytil jasný gól, kdy vytáhl míč ze šibenice. Po dalším rychlém útoku po straně, ale neměl po střele Davida Bártů žádnou šanci a bylo to už o čtyři góly. Poté domácí obránce Visčur hlavičkoval po rohu těsně vedle, ale hned po výkopu utekl Martin Bodlák a střelou k tyči zvýšil na hrozivých 0:5. Hned po rozehrání jsme se dočkali čestného úspěchu. Kroupa rozehrál na Martina Neumanna a ten z poloviny hřiště překonal brankáře hostů, kdy jeho střela zapadla těsně pod břevno. Pak měli ještě šanci domácí. Mazanec prostrčil pěknou přihrávkou do vápna St. Šmídovi, ale jeho dělovku vyrazil gólman na roh a tak se skóre již neměnilo. Slavonice si tak dál drží neporazitelnost v soutěži, kdy jednozačně ukázali, kdo je tady pánem. Novosedly se tak museli po utkání smířit s tím, že je o druhé místo v soutěži připravila Studená, díky lepšímu skóre.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš - vedoucí mužstva: Vývoj utkání ovlivnili dva slepené góly hostí okolo desáté minuty a ti pak hráli v klidu. Naopak naší největší šanci, kterou měl Kreim jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme měli nějaké šance, ale to co měli hosté byly tutovky a tři z nich proměnily. Za úvahu stojí, že čtyři góly jsme dostali po rychlých akcích z křídelních prostorů. Výše skóre vyplynula z toho, že i za nepříznivého skóre jsme chtěli hrát fotbal a dát nějaký gól. Ten jsme dali až za stavu 0:5, kdy se po rozehrání z poloviny hřiště krásně trefil Neumann. Z našich čtyřech proher to bylo první mužstvo, které nás vysloveně přejelo a musím sportovně uznat, že Slavonice byli jasně lepší.

TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek - hráč: Od začátku zápasu jsme udávali tempo hry! Kluci hráli poctivě odzadu a kombinační hrou si vytvářeli spoustu šancí. Výsledek 1:5 svědčí za vše. Novosedly mě zklamaly.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] (75. J. Doktor [-] ) , M. Čuta [-] - S. Šmíd [-] , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , P. Kreim [-] - T. Nohava [-] (35. M. Neumann [-] ) , D. Kroupa [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , D. Bártů [-] , J. Dvořák [-] , M. Bodlák [-] - M. Jahoda [-] , V. Balík [-] , D. Drobilič [-] (89. J. Kukla [-] ) , M. Balík [-] (85. T. Tepřík [-] ) - M. Trávníček [-] , R. Peschel [-]

Hráči zápasu: D. Šmíd - M. Jahoda .
Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.