Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka Klikova s Číměří skončila remízou


Branky


45. V. Čapek , 55. R. Plucar , 72. V. Čapek , 90. R. Plucar - 21. J. Feytl , 27. J. Havel , 62. Z. Březina , 78. J. Feytl
0

Zajímavé utkání nabídlo osmigólovou přestřelku. Nováček na půdě Klikova celkem třikrát vedl, ale domácí tým dokázal pokaždé vyrovnat. Naposledy se mu to povedlo v 90. minutě zásluhou Plucara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě vyhráli první poločas

Domácí Blesk Klikov, který se dobrými výsledky dostal až na čtvrté místo okresního přeboru přivítal na domácím hřišti Číměř, které výsledkově moc nedaří a nachází se ve spodní části tabulky. Takže domácí byli mírným favoritem utkání. Hostující mužstvo nastoupilo do zápasu v hodně kombinované sestavě, což se projevovalo na spoustě nepřesností. I přesto se dokázali hosté dostat do vedení, kdy se jim podařilo ze dvou úniků vstřelit dvě branky. Ve 21. minutě se trefil záložník Jiří Feytl a o šest minut později přidal druhou branku útočník Jiří Havel. Hosté tak velice překvapivě vedli a kdyby domácí kanonýr Václav Čapek v poslední minutě nesnížil, vypadalo by to s domácími asi špatně. Do kabin šli tak s jednobrankovým vedením číměřští.

 

 

Přesřelka skončila dělbou bodů

Druhý poločas utkání začal náporem hostů, kteří si v kabině nejspíše řekli, že takhle to před domácím publikem asi nepůjde. Začali hosty přehrávat a v 55. minutě se dočkali vyrovnání, kdy se trefil Radim Plucar. Bohužel pro domácí borce se Číměři povedl další brejk, kdy se prosadil obránce Zdeněk Březina a přehoupl tak vedení opět na jejich stranu. Jenže Klikov má svého Václava Čapka, který zaznamenal svou druhou branku v zápase a srovnal skóre na 3:3. Deset minut před koncem nařídil rozhodčí penaltu pro hosty z kterou si Jiří Feytl poradil a přehoupl vedení opět na jejich stranu. V tomto utkání to ale prostě mělo skončit remízou, což uznal i Radim Plucar a z posledního rohu vystřelil domácím remízu. Diváci se tak určitě nenudili, vidět osm branek v jednom utkání to nebýva pokaždé. Pro Číměř velice cenná remíza, pro Klikov asi zklamání.  

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: V domácích zápasech se nám začátky zápasů již několikrát povedly, když jsme šli brzy do vedení, ale tentokrát se nám tak nedařilo. Ve 20.minutě hosté z rychlého brejku otevřeli skóre a když za 10. minut dali další branku, nevypadalo to vůbec dobře. Trápili jsme se hlavně v zakončení, neproměnili jsme několik vyložených příležitostí. Naštěstí se nám podařilo ještě v prvním poločase snížit brankou Čapka. Ve 2.poločase jsme hosty hned v úvodu zatlačili před jeho bránu a když jsme brankou Plucara vyrovnali, zdálo se, že soupeře dorazíme další brankou. Jenomže hosté o chvíli později podnikli brejk a šli opět do vedení. Znovu jsme srovnali skore, ale soupeř zase odskočil brankou z penalty. Z drtivého závěrečného tlaku jsme vytěžili už jenom vyrovnání brankou Plucara v 90.minutě. Dnes jsme bohužel zklamali v koncovce. Tolik šancí,co jsme neproměnili by vyšlo aspoň na 3. zápasy. Vítězství, hlavně za 2.poločas, jsme si určitě zasloužili, ale bez přesného zakončení to nepůjde.

Sokol Číměř
Jiří Feytl: K zápasu jsme nastoupily v hodně kombinované sestavě a to se ze začátku na hře projevovalo spoustou nepřesností. V průběhu prvního poločasu jsme se dostali po dvou brejcích do vedení. Škoda že jsme v poslední minutě dostali gól do šatny. Remíza je pro oba týmy spravedlivá. Nejlepším naším hráčem byl Radim Prager nechal na hřišti i přes svůj vysoký věk všechno a bojoval az do poslední minuty.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Plucar [-] , R. Hynek [-] (84. J. Němec [-] ) , O. Podojil [-] , M. Rezek [-] - V. Čapek [-] , M. Zavadil [-] , M. Mužík [-] , D. Melichar [-] - J. Lochman [-] , L. Michal [-]

Sokol Číměř
V. Kupka [-] - P. Drábik [-] , Z. Březina [-] , Z. Beneš [-] , M. Machatý [-] - M. Veith [-] , J. Feytl [-] , V. Mol [-] , J. Jehnět [-] (60. J. Záhorka [-] ) - J. Havel [-] , R. Prager [-] (72. P. Nižník [-] )

ŽK: 39. Z. Březina , 67. J. Feytl , 68. M. Machatý , 87. P. Nižník .
Hráči zápasu: R. Prager .
Místo: Klikov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.