Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Světlíka zavřel podzimní část, když ROMU vydal legendárního bůra


Branky


0

Velice úspěšný podzim má za sebou TJ Dynamo Světlík, jenž k zimní přestávce odchází jako zjevný lídr III. třídy. Za počas dosud odehraných deseti utkání přišel o pouhých pět bodů a to jej staví na samotné čelo s tříbodovým náskokem. Jeho aktuální soupeř FC ROMO neměl na nějaký úspěch vůbec nárok a může být jen rád, že na domácím hřišti utrpěl pouze pětibrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takzvaná dvojčata vévodila první půli

Již druhý vzájemný poměr svých sil v aktuálním ročníku sehrál prozatímní absolutní lídr soutěže s protivníkem, jenž otevírá druhou polovinu žebříčku a výsledek hovoří jasně za ono jedno a to za převahu hostujícího mužstva. O první branku zápasu se již ve třinácté minutě zasloužil kanonýr Ondřej Dědič, čímž otevřel pětibrankový výčet Světlíka. Přestože hostující Dynamo mohlo po poločase gólů nastřílet nespočet, samo vyhořelo na vlastní nepřesnosti a před přestávkou stihlo přidat pouhou jednu trefu, když úspěšně zaúřadoval druhý útočící ostrostřelec, to dobře známý Adam Novotný. Uklidňujícím vedením o dvě trefy tak také skončil první poločas, který lépe hovořil pro iniciativu hostí a ti také zahajovali druhý poločas s větším klidem v zádech.

Dva góly ROMA na bodovou naději nestačily

Po změně stran hra přinesla více branek a to hned pět. Ještě před uplynutím hodiny hry si o své slovo řekli také domácí, kteří po zásluze trestali soupeřovu neefektivitu a výborně hrajícím obráncem Tomášem Bílým vstřelili kontaktní branku, kterážto je případně mohla nakopnout k další odpovědi. Tak se ale nestalo a po sedmi minutách Světlíku vrátil bezpečené dvougólové vedení svým druhým úspěchem v onom utkání Ondřej Dědič, čímž si také zajistil titul podzimního krále střelců. Následující průběh zápasu stále zel v taktovce hostí a dvakrát se dokázal prosadit opět Adam Novotný, který zdárně završil hattrick a svůj účet před zimní přestávkou zakončil šestnáctou trefou, ale stále to bylo po střelecké stránce vše. Jenomže poslední vyjádření přišlo opět ze strany domácích. Jen pouhé dvě minuty před koncem na konečných 2:5 snížil Michal Kotlár, ovšem na další zdramatizování již bylo pro ROMO příliš pozdě.

 
Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Světlík
Štefan Gondek (asistent trenéra): S výsledkem v utkání jsme spokojeni. Po minulém utkání jsme se sice trošku obávali druhého klopýtnutí, ale to se nestalo a kluci zvládli bezpečně vyhrát, když se opět prosazovala pouze naše dvojčata, která úřadují pořád a zaslouží si jen chválu. Utkání proběhlo prakticky v klidu, v což jsme ani nedoufali, což je také dobře a abych stále nechválil naše kanonýry, tentokrát musím pro změnu vyzdvihnout obránce Petra Dubů a skvěle zachytal Vojta Tybitanclů. Pozastavit se však musím u mizerné koncovky, jelikož gólů jsme mohli dát klidně patnáct.



Sestavy


FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - R. Kotlár [-] , G. Sivák [-] , P. Žigo [-] , T. Bílý [-] - R. Dunka [-] , E. Kotlár [-] , M. Sivák [-] , M. Kotlár [-] - A. Důnka [-] , M. Kotlár [-]

TJ Dynamo Světlík
V. Tybitancl [-] - O. Válek [-] , P. Dub ml. [-] (46. L. Vrábel [-] ) , J. Mondšpigl [-] (60. Z. Krenauer [-] ) , P. Píšek [-] - R. Dekret [-] , P. Vácha [-] , M. Hüttner [-] , Z. Rýpar [-] (75. I. Gondek [-] ) - A. Novotný [-] , O. Dědič [-]

Hráči zápasu: T. Bílý - V. Tybitancl , P. Dub ml. .
Místo: Černá v Pošumaví. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zloch František - Sivák Zdeněk, Gondek Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.