Křemže zabrala a odvezla si tři body


Branky


70. D. Kudláček (p.) - 17. R. Kaprál , 44. P. Snížek , 60. P. Kouba
0

Hosté po dvou porážkách museli zabrat, aby se ve zbytku sezóny vyhnuli boji o záchranu. Domácí posílení o pár hráčů z „A“ týmu na tom byli ještě hůře, protože hrají o záchranu už nyní...  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křemži vyšla první půle na jedničku

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Bylo viditelné, že domácí budou mít územní převahu a hosté budou čekat na možné brejky. První šanci zápasu měl Kaprál, ale domácí brankář Schneider vychytal. O 10 minut později měl další šanci Snížek, ale jeho střela z úhlu na protější tyč postrádala větší přesnost.  Do třetice už se hosté trefili, když dlouhý nákop Snížka propadl ke Kaprálovi a ten s klidnou hlavou konečně prostřelil domácího brankáře - 0:1. Vedoucí branka křemžské fotbalisty uspala a otěže zápasu převzal domácí tým, který hosty doslova uzamkl v jejich vápně. Těžkých 15 minut hosté přežili, zejména, díky tragickému zakončení domácích fotbalistů a brankář Tretera předvedl pár kvalitních zákroků a udržel naděje Křemže na plný bodový zisk. Po tomto drtivém tlaku přišel brejk hostí, který nedokázal proměnit Kouba, který postupoval sám na brankáře Schneidera. Z následného rohu přišla branka na 0:2, když se možná životní střelou z 30 metrů trefil po odraženém balónu Snížek přímo do šibenice Schneiderovi branky. 

Pojistku přidal agilní Kouba

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Domácí drželi míč a snažili se přejít přes křemežský val před brankářem Treterou. Hosté pozorně bránili a příkladně bojovali. Navíc v 60. minutě hostující Kouba obral o míč domácího stopera a zkušeně obešel i brankáře Schneidera a trefit prázdnou branku již nebyl problém – 0:3. Hosté si v klidu šli pro tři bod,  než přišel sporný moment, kdy sudí Janda odpískal pokutový, který zkušeně proměnil domácí Kudláček1:3. Od té doby se již fotbal nehrál, protože hosté kouskovali hru a snažili se, co nejvíce zdržovat, což bylo proti chuti domácích. Zápas se dohrával v emocích, kdy padla i jedna červená karta, a to pro hostujícího Brabce, který ve vzájemné strkanici měl nejvíce sil. Hosté z této strkanice odešli pouze se žlutou kartou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Snížek: "Potřebovali jsme nutně vyhrát, abychom měli ve zbytku sezóny čistou hlavu. To se povedlo a máme z toho radost. Celý tým makal a zaslouží si pochvalu. Já osobně jsem dal životní branku, ale ještě větší radost jsem měl, když jsem si v závěru mohl zkusit rugbyové odkopy za topoly za střídačkama, což nevonělo nikomu z Velešína, ale takový je už sport no. Domácí jistě když hrají venku a potřebují body, tak nezdržují a hrnou se dopředu (smích). Dále mě mrzí, že jsme přišli o Standu Brabce, protože jeho důrazná hra na soupeře platí v každém zápase. "



Místo: Velešín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - TRUMMER Jan (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.