Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tenisový kanár po půl hodině


0

Frymburské béčko přijelo do Chvalšin jako velký outsider. Vždyť domácí Chvalšiny neprohrály již 12 utkání v řadě. Chvalšinům šlo o udržení náskoku před Loučovicemi. Frymburk jim však nebyl soupeřem, jelikož přijel pouze v 8 hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelnice domácích

Frymburští do Chvalšin přijeli pouze z povinnosti a jejich základní sestava byla velmi úzká. Sedm hráčů v poli plus brankář F. Malina. Otázkou času bylo jen, kdy si Chvalšiny otevřou střelnici. O první branku v utkání se v 9. minutě postaral Patrik Podskalský, jenž se dostal k odraženému míči uvnitř vápna a pohodlně skóroval, 1-0. Druhá branka přišla o osm minut později z kopačky Martina Kamenského, který zakončil na bližší tyč, 2-0. Další gól vsítil Michal Postl, který po přihrávce na úrovni penalty vstřelil třetí chvalšinský gól, 3-0. Ve 25. minutě přihrál Kamenský před prázdnou bránu Podskalskému, ke kterému se však míč nedostal, jelikož se odrazil od hostujícího obránce do prázdné branky, gól byl připsán Kamenskému, 4-0. O další tři minuty později to bylo již 5-0. Druhou branku v utkání si připsal po přihrávce Fučíka Patrik Podskalský, který měl jednoduchou úlohu a zakončoval do prázdné branky. Kanára dovršili chvalšinští hráči ve 30. minutě, kdy Podskalský sklepl na Sluku, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a vstřelil tak šestý gól domácích. Hosty během prvních třiceti minut opustily další dva hráči a rozhodčímu nezbylo nic jiného než utkání pro malý počet hráčů Frymburku ukončit. O konečném výsledku bude jednat STK, nicméně je velmi pravděpodobné, že v platnosti zůstane výsledek, jenž si Chvalšinští vykopali na hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába, brankář: Hosté přijeli pouze z povinnosti s osmi hráči. Během třiceti odehraných minut postupně opustili hrací plochu další dva a hlavnímu rozhodčímu nezbylo nic jiného, než utkání ukončit pro malý počet hráčů Frymburka. V odehraném čase jsme stihli nasázet oslabenému Frymburku šest branek a dalších minimálně šest vyložených brankových příležitostí spálit.




Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-] , M. Kamenský [-] - J. Decarli [-] , M. Sadloň [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - K. Malák [-] , M. Břečka [-] , D. Urban [-] - J. Pecha [-] - P. Tichovský [-] , M. Neumann [-] - D. Antl [-]

Místo: Chvalšiny. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - HUNDSNURSCHER Jakub (N), ČÁBELA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.