Loučovice si pohlídaly druhou příčku


Branky


2. M. Toman , 7. M. Toman , 52. M. Toman , 63. V. Matulík - 11. J. Beran (vl.)
0

Souboj Loučovic se Zlatou Korunou byl zároveň soubojem o druhé místo v OP. V Loučovicích panovaly velice příznivé fotbalové podmínky, a tak zápas na skvěle připraveném trávníku mohl začít. Domácí dali rychlé dva góly a nakonec zvítězili 4-1 a uhájili stříbrnou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly domácích vedly pouze k jednobrankovému vedení

Do utkání vstoupili domácí nejlépe, jak mohli. Již ve druhé minutě se prosadil M. Toman a rozjásal domácí publikum, 1-0. V sedmé minutě to byl opět M. Toman, který navýšil loučovický náskok na dvě branky, 2-0. O šest minut později skórovali domácí potřetí, ovšem do nesprávné branky, protože J. Beran si vstřelil vlastní gól, 2-1. Hosté ze Zlaté Koruny ucítili šanci a vrhali se střemhlav do útoku. Zejména pak J. Sláma byl velmi aktivním mužem na trávníků a často provětrával loučovickou obranu, avšak ani jeho šance vyrovnání Zlaté Koruně nepřinesly, a tak se šlo do šaten za vedení domácích o jednu branku.

M. Toman završil svůj třetí hattrick v sezóně

Druhý poločas začali velmi aktivně domácí Loučovice, které chtěly dát uklidňující třetí branku. Ve dvaapadesáté minutě se potřetí v utkání prosadil M. Toman, který tak završil hattrick, 3-1. Nutno podotknout, že to byl jeho třetí hattrick v této sezóně a celkově osmnáctá branka. Třetí branka domácí uklidnila a ti drželi utkání pevně ve svých otěžích. Zlatá Koruna se vzdát nechtěla, ale bohužel jim došla energie, a tak domácí udeřili počtvrté. Střídající benjamínek V. Matulík se tři minuty po svém pobytu na hřišti krásnou brankou odvděčil domácímu trenérovi za důvěru, 4-1. O několik minut později musel domácí Vltava střídat brankáře, jelikož M. Hüttner utržil trhlinu na hlavě po jednom ze soubojů mimo vápno. V pětasedmdesáté minutě ukázal M. Toman, že umí i bránit, jelikož vyhlavičkoval z brány lob hostí. Pohledný fotbal v souboji o stříbrnou příčku skončil 4-1 a domácí zvýšili náskok na dotírající Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek, trenér: Konečně nám vyšel začátek se vším všudy, skóre mohlo být daleko vyšší, ale všechno tam nepadne. Michal Toman dal tři branky a je opět tím tahounem mužstva. Jsme druzí a chci pochválit celý tým včetně střídačky a děkuji všem hráčům za bojovnost. Zároveň bych chtěl vyzvednout naše úžasné fanoušky, se kterými je nám dobře!!! Hráči zápasu: Toman - Sláma




Místo: Loučovice. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Holub Jaroslav - VEČERNÍK Radek (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.