4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:30

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk vrátil Malontům podzimní porážku


Branky


0

Do městysu Frymburk, jehož břehy omílá Lipenská přehrada, přijel Hraničář Malonty. Malontům se v posledních zápasech příliš nedaří, ale podobně na tom byla i domácí Šumava. Frymburská rezerva však posílila o hráče z áčka, kteří rozhodli utkání ve prospěch Frymburku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jedna branka v první půli

V posledním utkání sezony už o nic prakticky nešlo. Hostující Malonty nastoupily pouze s deseti hráči v sestavě a od toho se také odvíjelo utkání. Domácí Frymburk držel častěji míč na kopačkách a vytvořil si několik slibných brankových příležitostí, ale kromě jediné trefy ze čtrnácté minuty se v první půli nestalo nic zajímavého. K brance došlo po centru Káni, na který si nejvýše naskočil Michal Neumann a hlavou dostal míč za záda malonstkého brankáře, 1-0.

Rillich dvěma rychlými góly rozhodl utkání

Druhý poločas už přinesl více zajímavých situací, i když jeho začátek se odvíjel od hry v prvním poločase. Domácí diváky podruhé rozjásal v 73. minutě Jan Rillich, který vyslal na malontskou bránu krásnou střelu z dálky a navýšil vedení Šumavy na 2-0. O pět minut později si tentýž hráč připsal druhý gól na svůj střelecký účet. Byla to opět střela zpoza šestnáctky, která prostřelila brankáře Bílého, 3-0. Poté se dostaly ke slovu i Malonty. Zaváhání domácí obrany využil Martin Beneda, pro nějž to byla třináctá trefa v sezoně, 3-1. Ze strany Hraničáře to však bylo vše a slova se ujali naposledy ještě domácí. Ti v šestaosmdesáté minutě vystřelili na hostujícího brankáře, míč se odrazil k Romanovi Mertlovi, který si s míčem poradil, jak je mu sobě vlastní a nadvakrát překonal brankáře Bílého hájícího malontskou svatyni, 4-1. To bylo z posledního zápasu frymburského béčka vše a ti si po zásluze připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, brankář: V posledním jarním utkání proti Malontům už v podstatě o nic nešlo. My jsme se zachránili v předešlých kolech a Malonty se pohybují okolo 5. místa. Malonty k nám přijely s 10 hráči a na hře to bylo vidět. Drželi jsme míč a dostávali se do dobrých šancí. Výsledek 4:1 je zasloužený a myslím si, že je to pro nás krásná tečka za sezonou.




Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - M. Břečka [-] , V. Tomka [-] - T. Kaňa [-] , D. Antl [-] , R. Mertl [-] - P. Tichovský [-] (61. D. Urban [-] ) , J. Salzer [-] , M. Neumann [-] - J. Rillich [-] , J. Ribár [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - D. Svatoň [-] , J. Kubát [-] , S. Gocala [-] , L. Mezei [-] , J. Moravec [-] , R. Tomáš [-] , V. Žalud [-] , K. Beutl [-] , M. Beneda [-]

ŽK: 61. V. Tomka , 64. T. Kaňa - 66. S. Gocala .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - BERIT Jan (N), MALINA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.