1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Srubce zůstává dál neporažený


Branky


0

Na Perštát zavítal v nedělním odpoledni Srubec. Utkání se hrálo opět v tropickém horku, ale hráči předvedli divákům solidní podívanou s mnoha šancemi na obou stranách. Šťastnějším byl nakonec v zápase Srubec, který tak poskočil na třetí místo v tabulce OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil plichtou

Poprvé v sezóně zajížděli hráči Srubce na hřiště soupeře. O šance v tomto utkání nebyla nouze a do první velké šance se dostal Koudelka, který se ocitl na malém vápně osamocený, ale branku mladého Keřky netrefil. Následně domácí tým několikrát zahrozil z rychlých protiútoků, ale obrana hostů s tím dokázala poradit. Nejprve neproměnil svůj nájezd Koranda a prosadit se nedokázal ani z přímého kopu Říha. Do vedení se tak ve 21. minutě dostal tým Srubce, když se z rychlého protiútoku prosadil Koudelka – 1:0. Domácímu týmu se podařilo vyrovnat, když byl po pěkné akci před pokutovým územím faulován Pfleger. Následný přímý volný kop skončil brankou Říhy, když se balón trefený do břevna smolně odrazil od zad brankáře zpět do branky – 1:1. Na hřišti následně trochu vzplanuly emoce, nicméně do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

 

 

Výhru trefil Janoušek

Rudolfovští se snažili nastoupit do druhého poločasu aktivně, bohužel pro ně, své šance opět neproměnili. Ke konci utkání se domácímu podařilo několikrát vytvořit před brankou Srubce tlak, ale brankář Dvořák si v utkání velmi dobře postavil branku, když mu při střele aktivního Pflegera pomohlo břevno a při další tyč. Tým hostů však všechny závary ustál a díky výborně zahranému trestnému kopu velezkušeného Janouška, který svoji střelu zatočil na zadní tyč, vrátil Srubci jednobrankové vedení. Nutno podotknout, že trestný kop byl zahraný jeho slabší levou nohou. Domácí tým se ještě snažil ve zbytku utkání minimálně srovnat, ale obrana hostů pracovala výborně a útoky se jim dařilo odrazit. Možnost vstřelení třetí branky Srubce a definitivně rozhodnout utkání měl Hekrdla, ale z malého vápna branku netrefil. Utkání tak skončilo výhrou hostů, kteří tak připravili Rudolfovu třetí prohru v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): V utkání jsme měli mnoho příležitostí, často jsme se dostávali do zakončení. Buď nás ale vychytal brankář, nebo mu pomohla branková konstrukce. Velký problém našeho mužstva je proměňování šancí. Naším nejlepším hráčem byl David Říha.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Ve velmi vyrovnaném utkání, které se hrálo za velkého vedra, si body odvezl šťastnější tým. Šance byly na obou stranách, ale zkušenost zvítězila nad mladou krví a ukázala se i kvalita, kterou v tuto chvíli v týmu máme. Díky tomu máme hned z prvního utkání na hřišti soupeře plný počet bodů. Pochvalu si zaslouží všichni hráči, kteří do utkání zasáhli.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - J. Tušl [-] , D. Hlavatý [-] , A. Bajer [-] , K. Loula [-] - M. Sládek [-] , M. Pfleger [-] , D. Říha [-] , V. Brom [-] - M. Pexa [-] , T. Koranda [-]

TJ Slavoj Srubec
M. Dvořák [-] - R. Hálek [-] , T. Kroupa [-] , M. Mlčoch [-] , F. Šálek [-] - P. Kalina [-] , J. Novák [-] , J. Petr [-] , J. Hekrdla [-] - R. Janoušek [-] , F. Koudelka [-]

Hráči zápasu: D. Říha - M. Dvořák .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.