Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv byli úspěšnější domácí


Branky


0

Obě "áčka" měla svoje zápasy již odehrané, ale v sestavách obou to tolik znát nebylo. Hosté měli územní převahu, domácí dávali branky. Čtyři Dvory tak bodovaly již počtvrté v řaděa dotáhly se tak na svého dnešního soka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři neměli v prvním poločase příliš štěstí

Do utkání, kde jak je již v úvodu zmíněno mohli zasáhnout i hráči A týmů, nakonec naskočilo pouze 23 hráčů. Jedno střídání využili hosté. U domácích byla absence hráčů zapříčiněná oslavou narozenin brankáře „áčka“ předchozí den, přidáváme se ke gratulantům. Nadšený z toho ale nebyl trenér domácích neboť i hráči, kteří svoji účast přislíbili, bez omluvy nedorazili. Jedenáct hráčů se na straně Čtyráku nakonec sešlo a mohlo se začít. Hrdějovice byli aktivnější a svoje dvě šance neproměnil Filípek. To už ale domácí vedli 1:0. Ve 2. minutě nacentroval Kočárek balón před branku, kde se o něj svedla mela a odrazil zpět k centrujícímu hráči, který uklidil míč na správné místo. Domácí hráli dál na jistotu a nehnali se do žádných zběsilých akcí. Ve 21. minutě bylo ovšem srovnáno. K přímému volnému kopu se postavil Tomka a z uctivé vzdálenosti nadělal brankáři Vosejpkovi více starostí než by kdokoliv předpokládal. Míč mu vypadl z rukou a dobíhající Jeřábek věděl co si s nabídnutou šancí počít. Ještě před poločasem se dostali do vedení opět domácí. Kočárek přihrál Raušerovi, který ještě posunul na Píšu. Ten se nijak nerozpakoval a z hezkých třiceti metrů vstřelil výstavní (Trčka asi neměl v té chvíli úplně čisté svědomí) branku – 2:1. Píša dnes nastoupil na stoperovi a odehrál velmi dobré utkání. Přestávka domácím přišla vhod, aby načerpali sílu do druhé půle.

Pojistku přidal v závěru Příhoda

I ve druhém poločase pokračovala optická převaha Hrdějovic. Do velkých šancí se ale dostávali málo. Jednu velkou příležitost chytil Vosejpka, který tak napravil zaváhání z prvního poločasu. Domácí se za svoji půlku dostali jen párkrát. Například když po centru Raušera netrefil jen o kousek branku Příhoda. Utkání se pomalu chýlilo ke konci, když se k rohovému kopu v 80. minutě postavil Raušer a našel hlavu Mentlíka. Míč se dostal opět do takové trmy-vrmy, kde se nejlépe zorientoval Příhoda a míč doklepl za Trčku – 3:1. Těsně před zápasem by tomuto výsledku věřil asi málokdo, ale fotbal je i v tomhle krásný a Hrdějovice B se pokusí zabojovat v příštím kole na hřišti dalšího „béčka“, Hluboké.   

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Čt. Dvorů): V utkání měli mírnou převahu hosté, přesto jsme nakonec vyhráli a to v jedenácti lidech včetně například Raušera. Hráčům bych chtěl moc poděkovat za obrovskou bojovnost, díky které jsme utkání vyhráli!

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): První poločas jsme odehráli poměrně dobře, bohužel jsme prohrávali. Ve druhé půli se skoro nedostali za půlící čáru, ale bohužel my jsme nedokázali vsítit branku, když je dvakrát velmi dobře podržel brankář.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
R. Vosejpka [-] - Z. Svoboda [-] , D. Mentlík [-] , O. Píša [-] , M. Maliňák [-] - P. Knietel [-] , T. Kočárek [-] , A. Čepička [-] , L. Zeman [-] - J. Raušer [-] , J. Příhoda [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - J. Beran [-] , M. Votruba [-] , M. Kolár [-] , J. Jeřábek [-] - P. Rajzl [-] , M. Bárta [-] , Z. Filípek [-] , M. Nálevka [-] (46. P. Pimienta [-] ) - A. Pražský [-] , M. Tomka [-]

ŽK: 20. P. Knietel , 62. T. Kočárek .
Hráči zápasu: O. Píša , P. Knietel , J. Příhoda - J. Beran .
Místo: Čtyři Dvory. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.