Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bukovsku se opět červenalo


Branky


0
Ani druhý zápas Bukovska se neobešel bez vyloučení. Přesto domácí minutu před koncem vyrovnali.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
  

První poločas v poklidu

 Hosté ze Suchdola nastoupili s odhodláním odvézt si body. Už v 7. minutě o tom domácí přesvědčil proměněnou penaltou Bednář. Domácím pak chvíli trvalo se z rychlé branky otřepat. Pomohlo jim zřejmě i střídání zraněného Štěpánka ve 25. minutě. Po několikeré výměně balonu se ve 36. minutě mohl radovat z gólu domácí Venčovský. Bukovsko mělo více ze hry, ale na skóre to vliv nemělo.

Dvě vyloučení a bod vybojovaný v poslední minutě

   Pravděpodobně přemíra nasazení stála Bukovsko vítězství. Jak jinak si vysvětlit dvě červené karty v pokutovém území hostů? Druhou půli začli domácí s odhodláním, ale několik slibných šancí promarnili. V 67. minutě došlo ke strkanici mezi Rácikem Chocholem. Oba jmenovaní si vysloužili po žluté kartě. Domácí útočník si po diskuzi s rozhodčím vykoledoval druhou žlutou a poroučel se pod sprchy. Přesto se domácí dál snažili. V 87. minutě konverzoval Ondřej Kokeš nepublikovatelným způsobem s hlavním rozhodčím kvůli neodpískanému rohu. Opět před brankou soupeře a domácí byli v devíti. Už asi málokdo čekal, že po závaru ve vápně se v 89. minutě prosadí po rohu Klika a zajistí domácím po podivném průběhu alespoň bod.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): První poločas hráli hosté poměrně dobře. My jsme se výhru připravili svou nedisciplinovaností. Soupeře jsme tlačili a on po penaltě a druhé střele na bránu dá na 1:2 . Je to pro nás ztráta. Týden jsme se připravovali na to abychom neměli řeči na rozhodčího a osobní selhání dvou hráčů nám plány zhatilo.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): V prvním poločase byl na hřišti ještě docela fotbal. Druhá půle už byla masakr chvílemi až brutální. Být rozhodčí starší a zkušenější, snad by ani v sedmi nedohráli! Chyba, že jsme početní výhody nevyužili a neukopali to. Měli jsme vyhrát.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , J. Klika [-] , O. Kokeš [-] , P. Zahradník [-] - F. Hruška [-] (70. D. Švanda [-] ) , J. Vlach [-] (58. P. Kokeš [-] ) , J. Mikeska [-] , R. Mach [-] - T. Venčovský [-] , L. Chochol [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Kříž [-] , M. Šuba [-] , T. Záruba [-] , M. Dunaj [-] (82. M. Prášil [-] ) - J. Záruba [-] , M. Bednář [-] (76. F. Rácik [-] ) , V. Soudek [-] , P. Špale [-] - L. Hešík [-] , L. Štěpánek [-] (25. L. Kuchyňka [-] )

ŽK: 7. T. Pour , 11. R. Mach , 25. T. Venčovský , 27. J. Mikeska , 67. L. Chochol - 38. J. Záruba , 44. L. Kuchyňka , 67. M. Rácik , 88. P. Špale , 88. M. Prášil . ČK: 68. L. Chochol , 87. O. Kokeš .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.