Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice vyhrála popáté v řadě a vyhoupla se do čela tabulky


Branky


0
Rozjetou Lomnici Kardašova Řečice nezastavila
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra i skóre

   První poločas začali hosté z Kardašovi Řečice poměrně dobře. Pak ale prakticky domácímu Tatranu darovali branku. V 15. minutě poslal domácí do vedení Mikuláštík. To Lomnici dostalo do hry, i když si vyloženou šanci nevypracovala. Podobnou chybou nabídli domácí hostům vyrovnání. To když ve 38. minutě nabídku využil Zavadil a vyrovnal na 1:1. Za tohoto stavu se oba týmy odebraly do kabin. 

Lomnice početní převahu nevyužila, ale slaví výhru

   Domácí Lomnice zvládla úvod druhé půle. Po osmi minutách hry se po Čutově přihrávce na rohu pokutového území opřel do míče Pancíř a křižnou střelou nabídl divákům krásný fotbalový moment. Lomnice tedy od 53. vedla 2:1. Hostům se pak necelou čtvrt hodinu před koncem zranil obránce Janeček. Jelikož už neměli nikoho na střídačce museli dohrávat v deseti. Paradoxně se ale oslabení dokázali dostat do tlaku. Dvě slibné šance které si dokázali vytvořit ale nedokázali proměnit a skóre zůstalo na 2:1. Lomincký Tatran tak zatím stále nezná jiný výsledek než vítězství. A díky domácí ztrátě Včelnice s Lišovem se vyhoupl do čela tabulky.

 

 

                                               SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva domácí ): Již pátý zápas za sebou se nám podařilo utržit všechny tři body. Na domácí půdě jsme hostili kvalitního soupeře z Řečice. K vidění byl poměrně vyrovnaný zápas. Skóre otevřel v 15. minutě Mikuláštík, který využil nepovedeného odkopu od brány, a díky své bystrosti nás tak poslal do vedení. Ve 37. minutě se stala podobná situace, našemu gólmanovi příliš nesedl výkop a řečický Zavadil tak srovnal skóre na 1:1. Ve druhém poločase vsítil v 53. minutě branku Pancíř a zajistil nám tak vítězství. Za zmínku stojí výkon Čuty, který jezdil a makal do poslední minuty. Přihrával Pancířovi na vítězný gól.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté): My jsme si štěstí vybrali minulý týden v Chlumu, tentokrát se přiklonilo k domácím. Nezbývá mi než Lomnici pogratulovat a my musíme jet dál. Je před námi ještě hodně kol. Musíme se oklepat a připravit se příští týden na Suchdol.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Šachl [-] (87. T. Lisko [-] ) , P. Němec [-] , D. Štěcha [-] , M. Zákostelecký [-] - P. Pancíř [-] , M. Šálený [-] , P. Řehoř [-] , P. Krejník [-] (67. V. Nohava [-] ) - J. Čuta [-] , V. Mikuláštík [-] (89. M. Dušák [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - J. Roh [-] (55. T. Dymák [-] ) , K. Janeček [-] , T. Pražák [-] , M. Nedoma [-] - J. Kovář [-] , P. Vosecký [-] , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] - O. Jánošík [-] (50. V. Jánošík [-] ) , T. Zavadil [-]

ŽK: 89. V. Jánošík .
Hráči zápasu: J. Čuta .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ondra Milan - HUČÍK Michal - CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.