1:2
(1:1)
26. V. Havlík
48. V. Habr (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice podlehly Třeběticím


Branky


42. M. Přibyl - 26. V. Havlík , 48. V. Habr (p.)
0
Břilice byly možná i lepším týmem, ale vyšly bodově naprázdno
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačili, ale stačilo to jen na remízu

   Domácí, kteří nenastoupili v plné síle začali zápas dobře a zhruba polovinu úvodního dějství měli míč na svých kopačkách o poznání častěji než hosté z Třebětic. Ovšem třebětičtí ve 26. minutě vybojovali míč pro Vojtěcha Havlíka a ten střelou pod břevno poslal hosty do vedení. Lepší náladu do šatny domácímu týmu zajistil ve 43. minutě Přibyl, který zvolil podobné zakončení jako hosté při první brance. Břilice tedy dokázali několik okamžiků před poločasovou přestávkou skórovat a do šatny se jim odcházelo s podstatně lepší náladou.

Penalta v úvodu a neproměněné šance domácích

   Domácí zahájili druhou půli nadějně a Redžepi hned v první minutě uháněl na branku hostů. Ale svůj samostatný únik neproměnil. Pak měli dvě příležitosti hosté. Jejich první šanci dokázali domácí zneškodnit. Při té druhé fauloval v pokutovém území Poles a ve 48. minutě nařízenou penaltu proměnil Vojtěch Habr. Na domácích pak byla vidět chuť a odhodlání s výsledkem něco udělat. Vytvořili si několik nadějných příležitostí, ale nedokázali je proměnit. Za zmínku ještě stojí, že tento zápas se obešel bez karet.

 

 

                                 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Poprvé v této sezoně jsme vstupovali do zápasu s obavami, protože nám z různých důvodů chybělo osm hráčů. Začali jsme opět náporem, ale z našeho tlaku nic nebylo a tak udeřilo na druhé straně. V 26. minutě se trefil Havlík. 0:1. Naše hra postupně nabírala na obrátkách, soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu a výsledkem byla krásná vyrovnávací branka Přibyla, který se trefil ve 43. minutě po spolupráci uprostřed hřiště s dobře hrajícím Tůmou, 1:1. Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním otočit výsledek na naši stranu. Redžepi šel ve 46. minutě sám na branku, ale ukázala se naše největší slabina - proměňování i těch nejvyloženějších šancí. Třebětičtí s tím takový problém neměli. Rychlý brejk soupeře jsme nedokázali zachytit a pronikajícího hráče Třebětic srazil ve vápně Poles. Penaltu s přehledem proměnil Habr. 1:2. Od této chvíle jsme byli lepší a z velkého tlaku jsme vytěžili další tři stoprocentní šance, které zůstali bohužel nevyužity. Co je platné, že máme velkou převahu, když ji nedokážeme přetavit v góly. V týdnu se připravíme na další zápas, kdy zajíždíme do Chlumu u Třeboně a budeme chtít tuto bodovou ztrátu nahradit. Věřím, že se nám to podaří.

FK Sokol Třebětice
Josef Bastl ( manažer týmu hosté ): Úvod zápasu patřil domácím. Pak se hra přeci jen vyrovnala. Po našem vítězném gólu už byli domácí o něco lepším týmem. Objektivně to byl spíš remízový zápas. Domácí nebyli horší než my, ale měli jsme větší klid v koncovce.



Sestavy


Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - T. Houdek [-] , O. Beníšek [-] (87. Z. Hrabal [-] ) , M. Flaška [-] , P. Jiráček [-] - P. Poles [-] (66. J. Holický [-] ) , P. Tůma [-] , M. Přibyl [-] , M. Průcha [-] - I. Redžepi [-] , J. Kolář [-] (85. R. Bašta [-] )

FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - M. Havlík [-] , B. Novák [-] , J. Habr [-] , V. Novák [-] - J. Chvátal [-] , V. Habr [-] (89. M. Kelbler [-] ) , V. Havlík [-] , P. Švarc [-] - R. Sevelda [-] , D. Jindra [-] (36. M. Novák [-] )

Místo: Břilice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jan - DEVERA Radek - JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.