2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice během minuty otočila zápas se Suchdolem


Branky


0

Lomnice byla štastnějším týmem a bere tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jasně pro hosty

 První polovinu zápasu zvládl lépe Suchdol. Kromě jedné nebezpečné hlavičky domácích ovládali hru hosté, kteří si vytvořil možná pět čistých gólových šancí. O jediný gólový zápis Suchdola se ve 33. minutě postaral Radek Arenberger, když se po zpětné přihrávce trefil pár centimetrů pod spojnici z nějakých dvanácti metrů. Velmi slibné příležitosti pak ještě neproměnili Špale, Bednář a Štěpánek. Do kabin si tak suchdolští fotbalisté odnášeli pohříchu jen jednobrankový náskok.

Bránění výsledku se stalo osudným

Hosté navíc ve druhém poločase odstoupili od aktivní hry, poněkud se zatáhli a dali prostor Lomnici. Ta toho bleskurychle využila a  během jediné minuty zápas otočila. Nejprve v 74. minutě střílel ze standardky z hranice vápna okolo zdi Řehoř. Střílel přesně a bylo to 1:1. O několik okamžiků později domácí vhazovali aut, který propadl až ke Krejníkovi, který se otočil, vystřelil a strhnul vedení na stranu domácích – 2:1. Ti pak hráli velmi zodpovědně zezadu a nedali hostům příležitost utkání zdramatizovat. Suchdol tak doplatil na neproměněné příležitosti z první půle a nakonec odjížděl s nepořízenou. Naopak Lomnice mohla večer oslavit díky povedenému druhému poločasu tři body.

 

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): V první půli nás soupeř přehrával, když hrál kombinační důrazný fotbal. Naši hráči kazili příliš přihrávek a produkovali chyby, po jedné z nich jsme inkasovali gól. Druhý poločas už byla hra vyrovnanější, i když možná méně pohledná, ale o to více bojovnější. Šance si nevypracovala ani jedna strana a vyrovnání jsem dosáhli v 74. minutě z trestného kopu Šáleného. Vzápětí se nám podařila další útočná akce po ose Řehoř, Nohava a po otočce skóroval Krejník. Ve zbytku utkání jsme již nepustili soupeře do nebezpečných akcí a utkání jsme dohráli k naší velké radosti. Naším nejlepším hráčem byl dorostenec Lukáš Čáp, který se po zranění (zlomenina klíční kosti z přátelského utkání s Veselím n. L.) vrátil do sestavy.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Těžko se mi tento zápas hodnotí. První poločas jsme byli jasně lepší a měli převahu potvrdit. I když jsme si v kabině řekli, že budeme hrát aktivně mohlo se opticky zdát, že ve druhé půli bráníme. Lomnice během jedné minuty zápas otočila a pak už nás do šancí nepouštěla. Měli jsme převahu potvrdit v prvním poločase. I domácí fanoušci nám po zápase říkali, že jsme si nezasloužili prohrát.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Zákostelecký [-] , D. Štěcha [-] , P. Němec [-] , L. Čáp [-] - P. Řehoř [-] , P. Krejník [-] , M. Šálený [-] , P. Heger [-] (86. M. Dušák [-] ) - V. Mikuláštík [-] (46. V. Nohava [-] ) , T. Lisko [-] (90. J. Marsa [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Březina [-] , J. Kříž [-] , M. Dunaj [-] , A. Arenberger [-] - L. Hešík [-] , P. Krejčí [-] (69. F. Rácik [-] ) , P. Špale [-] (86. L. Kuchyňka [-] ) , R. Arenberger [-] - L. Štěpánek [-] , M. Bednář [-]

ŽK: 23. D. Štěcha , 48. P. Řehoř , 64. V. Nohava - 39. P. Krejčí , 43. L. Štěpánek , 49. L. Hešík .
Hráči zápasu: L. Čáp - A. Arenberger .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - SVOBODA Jan - BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.