M. Dunaj 88.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol štastnějším týmem


Branky


88. M. Dunaj
0
Suchdol vstřelil jedinou branku dvě minuty před koncem a v oslabení
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břilice hrály v deseti

   Břilice přijely na zápas se Suchdolem jen s deseti hráči. Přesto byly hosté lepším týmem a domácím se příliš nedařilo. Nejslibnější šanci domácích měl Špale, ale z malého vápna trefil jen gólmana Skálu. První poločas tedy branku nenabídl. Domácí museli odcházet do kabin se smíšenými pocity. Nejen, že převahu jednoho hráče v poli nevyužili, ale navíc ani nehráli lépe než oslabený soupeř.

V deseti to jde lépe

   Až o poločasové přestávce dorazily břilickým dvě posily. Jeden z hráčů se pochopitelně zapojil do hry hned druhý si na svou příležitost musel počkat na střídačce. I ve druhém dějství se domácím příliš nedařilo a hosté byly lepším týmem. Nedokázali to ovšem vyjádřit gólově. V 83. minutě se to před rohem domácích v pokutovém území pošťuchovalo. Po rozehrání už měli hosté míč v držení, když střídající Krejčí dostal loktem. Neudržel nervy na uzdě a podkopl brankáře Skálu. Za což uviděl červenou kartu a musel se předčasně poroučet pod sprchy. Už to vypadalo na remízový zápas. V 88. minutě z nějakých pětadvaceti metrů vystřelil kapitán Dunaj a snad jediná střela suchdolských ve druhé půli se odrazila od tyče a skončila v síti. Oba týmy mají v příštím kole těžký los. Břilice zavítají na hřiště zatím vedoucí Lomnice. A domácí Suchdol čeká zápas na půdě favorita soutěže z Nové Včelnice.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Soupeř hrál celý poločas v deseti a byl lepší a pohyblivější. My kazili přihrávky a nebyli v pohybu. Vyhráli jsme s velkým štěstím. Trochu mi to připomínalo minulý zápas v Lomnici, ale v opačném gardu.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté): Utkání jsme začali jen v deseti, ale domácím jsme byli celou první půlku vyrovnaným soupeřem. Troufám si říct, že v určitých fázích jsme byli i lepší. Dokonce jsme vstřelili i regulérní gól, který však k našemu velkému údivu nebyl uznán, pro údajný ofsajd, který viděl jen asistent rozhodčího. Do druhé půlky jsme doplnili jedenáctku a v 50. minutě i vystřídali. Bohužel nám rychle docházely síly, domácí využili všechna možná střídání, ale i přesto jsme stále drželi remízový stav. Bohužel po malé chybičce v 88. minutě jsme ztratili na půlce balón. Domácí vystřelili na branku, míč proletěl houštinou těl a náš brankář ho viděl na poslední chvíli. Přesto ho dokázal vytěsnit na tyč, ale od tyče se odrazil do branky. 1:0. Tato prohra nás velice mrzí, neboť si myslím, že po předvedeném výkonu jsme si prohrát nezasloužili. To uznali i někteří domácí hráči. Chci poděkovat všem klukům na hřišti za heroický výkon.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , J. Kříž [-] (72. L. Kuchyňka [-] ) , T. Záruba [-] (46. P. Krejčí [-] ) - R. Arenberger [-] , P. Špale [-] , L. Hešík [-] , J. Záruba [-] - L. Štěpánek [-] (46. M. Heřman [-] ) , M. Bednář [-] (61. M. Prášil [-] )

Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kopecký [-] , M. Flaška [-] , P. Jiráček [-] , O. Beníšek [-] - T. Houdek [-] (52. Z. Zegermacher [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , J. Kučera [-] - J. Kolář [-] , I. Redžepi [-]

ŽK: 58. M. Bednář , 60. L. Hešík , 69. P. Špale - 34. J. Matoušek , 82. T. Skála , 89. J. Kučera . ČK: 83. P. Krejčí .
Hráči zápasu: M. Rácik , A. Arenberger .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Studený Josef - ŠKUTHAN Jaroslav - KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.