Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice remizovala se Suchdolem


Branky


0
Čtyři branky a dělba bodů
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

   V prvním poločase byli domácí lepším týmem. Po zhruba čtvrthodině hry zahrávali hosté aut na útočné polovině. S jeho zahráním si neporadili dobře a míč se dostal na kopačky včelnickým. Po křídle unikl Mareš a jeho přihrávku do vápna proměnil úvodní gól zápasu Nebeský. Domácí měli i další šance, ale například Bednář z malého vápna neskoroval. Suchdolští si v první půli vypracovali asi jen dvě slušné šance. Ve 38. minutě proměnil Průša přímý kop poblíž pokutového území. Gólman hostů pak zřejmě zpytoval svědomí s pravděpodobně nedobře postavenou zdí.

Suchdol přidal a vybojoval bod

   Do druhého poločasu nastoupili hosté přeci jen lépe. A náhradník Barva se musel například vytáhnout velmi dobrým zákrokem na brankové čáře a zabránit suchdolským ve skórování. I domácí se snažili o pojištění svého náskoku. Také hostující brankář Rácik skvěle zasáhl a zmařil příležitost Holickému. V 64. minutě se ke střele z nějakých dvaadvaceti metrů odhodlal Hešík a pohlednou střelou snížil na 2:1. V 73. minutě hosté rozehrávali standartku jen kousek za polovinou hřiště. A prudký centr Aleše Arenbergera skončil až ve včelnické síti. Pak dokonce i hosté sahali po třech bodech, když v poslední minutě během jediné akce trefili v krátkém sledu tyč, břevno a nato osamocený Štěpánek nedal.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Pro nás je to určitě ztráta. Měli jsme poločas vyhrát 4 nebo 5:0 a byl by klid. Měli jsme šance i ve druhé půli, ale nedali jsme. Pak jsme si asi mysleli, že to dohraje samo na deset minut jsme přestali hrát a Suchdol to potrestal.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Byl to velmi dobrý a zajímavý zápas po všech stránkách. Včelnice je velmi kvalitní soupeř a s podobnou kvalitou jsme se setkali zatím jen u Lišova. Utkání bylo bojovné a rychlé. První poločas měli více ze hry domácí a ve druhém jsme se zlepšili. Dneska bych pochválil Radka Arenbergera měl na křídle těžkou pozici. Také Aleš Arenberger podal znovu velmi dobrý výkon.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - R. Vajda [-] , O. Blažek [-] , D. Tuček [-] , J. Průša [-] - M. Petráš [-] , Z. Didek [-] (46. K. Barva [-] ) , L. Šlapanský [-] (67. V. Hornát [-] ) , T. Mareš [-] - T. Nebeský [-] , D. Bednář [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , J. Kříž [-] , M. Březina [-] - J. Záruba [-] , L. Hešík [-] , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] (67. M. Heřman [-] ) - L. Štěpánek [-] , M. Bednář [-] (85. M. Prášil [-] )

ŽK: 57. R. Vajda , 85. T. Mareš - 84. J. Záruba .
Hráči zápasu: A. Arenberger , R. Arenberger .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - ŠŤASTNÝ Petr - KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.