Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si poradil s Borovany


Branky


0
Suchdol si zpravil náladu, trápení Borovan pokračuje
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek hostů ale gól jen v jejich síti

   Domácí byli jasným favoritem. Tak byla úvodní převaha hostů trochu překvapivá. Hned ve druhé minutě mířil zajímavý centr domácím vápnem, ale hosté ho nedokázali přetavit v gól. Poté měli ještě dvě slibné šance ovšem také bez gólového vyjádření. Tak udeřilo na druhé straně. Po zhruba čtvrthodině hry se po akci střede dostal balon k Arenbergerovi, který střelou poblíž penalty otevřel skóre. Tato branka jakoby domácí trochu postavila na nohy a hosty trochu zmrazila. Domácí se začali zvedat, ale příliš šancí už k vidění nebylo a vliv na skóre v první půli to nemělo.

Rychlý gól a zápas pro domácí

   Vstup do druhého dějství vyšel Suchdolu náramně! Po levé straně zatáhl míč Arenberger a přihrál ho do vápna kde druhou dorážku zblízka proměnil Štěpánek a bylo to 2:0. Borovany zřejmě zapomněly do dobrou polovinu prvního poločasu a ve druhém dějství Suchdolu jen stínovaly a domácí branku prakticky neohrozili. Třetí gól začal u Kříže, který v 51. minutě centroval z levé strany a Záruba na zadní tyči volejem rozvlnil síť. Poté Krejčí trefil jen tyč. Po hodině hry se domácí kombinací dostali do vápna, kde na 4:0 zvýšil Špale. Podobně padl i závěrečný pátý gól, který vstřelil znovu Záruba. Suchdol napravil porážku z minulého týdne v Olešnici a v příštím kole pojede hrát do Stropnice. Tápání Borovan pokračuje a jestli dojde k nápravě se dozvíme po příštím zápase s nováčkem z Břilic.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Myslím, že výsledek hovoří jasně. I když prvních patnáct minut jsme byli zřejmě ještě v šatně a hosté nás přehrávali. Gól nám pomohl a hosty trochu zmrazil. Druhý poločas už byl jasně v naší režii. Dneska se mi líbil výkon Krejčího, Štěpánka a Záruby.

FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( asistent trenéra hosté ): Začali jsme dobře a 20 až 30 minut jsme byli lepší. Měli jsme i 3 velké šance, ale proměňování je naše Achilova pata. Ve druhém poločase už jsme si ani pořádně nepřihráli a na branku jsme vystřelil snad jednou. Hrajeme s čím máme to na co máme. Snad se to zlepší v zimní přípravě, ale to musí kluci začít. Ročníky upadají a není z čeho doplňovat.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Kříž [-] , M. Bednář [-] , T. Záruba [-] , M. Březina [-] (76. M. Prášil [-] ) - J. Záruba [-] , L. Hešík [-] , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] (73. L. Kuchyňka [-] ) - L. Štěpánek [-] (53. Š. Kubašta [-] ) , P. Krejčí [-] (68. F. Rácik [-] )

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] (63. J. Pečman [-] ) , R. Klimeš [-] , M. Džuba [-] , J. Brenner [-] - B. Kratoška [-] (79. J. Hruška [-] ) , B. Němec [-] , M. Račák [-] , M. Tomášek [-] - A. Fencl [-] (66. D. Janeček [-] ) , J. Čermák [-] (75. J. Konárek [-] )

ŽK: 74. P. Špale - 48. J. Brenner .
Hráči zápasu: J. Záruba .
Místo: Tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ŠÍMA Václav - KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.