1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Vacova nečekaně bere všechny body


Branky


0

Hosté z Vacova přijeli do Sousedovic po úvodní prohře ve Strunkovicích. Domácí naproti tomu vyválčili ve Štěkni alespoň bod za bezbrankovou remízu. Papírově se očekávalo, že Vacovské béčko přijede do Sousedovic v roli outsidera, ovšem po bojovném a velmi slušném výkonu si hosté překvapivě odvážejí všechny tři body a slaví svou první výhru v I.B třídě. Úvodních dvacet minut byli lepší domácí, do vedení šli však Vacovští. Ve druhé půli pak vacovská rezerva přidala druhou branku, Strunkovicím se podařilo snížit, zápas však dohrávali v deseti. Překvapivým vítězstvím hostí 1:2 tak zápas i skončil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta určila skóre prvního poločasu

Vacovští měli v úvodu soutěže těžký los: dvakrát za sebou hráli venku a po úvodní prohře na půdě Strunkovic odjížděli na hřiště do Sousedovic s nepříliš nadějnými vyhlídkami. V dresu Vacovského B týmu se poprvé představila nová posila Vojtěch Dyk, který si na na hřišti soupeře vedl velmi dobře. Úvod utkání však patřil jednoznačně domácím. V první čtvrthodině hry Strunkovice jasně přehrávaly svého soupeře, nastřelily ještě tyčku a bylo jen otázkou času, kdy to tam, jak se říká, spadne. Spadlo to tam, ovšem ke smůle domácích na druhé straně. Po faulu na Antonína Bujoka byl nařízen pokutový kop (jehož oprávněnost potvrdili i domácí), k míči se postavil bratr faulovaného Gustav Bujok a nemýlil se: 1-0. Od té chvíle se poměr sil na hřišti vyrovnal, místy měli Vacovští i mírnou převahu, to když hráči domácí WESTRY ve snaze o rychlé vyrovnání občas dovolili hostům dostat se do šance po rychlém brejku. Jednobrankovým náskokem hostí také první půle skončila.    

Domácí snížili, dohrávali však v deseti

Ve druhém poločase hosté přidali a vytvořili si mnohem více brankových příležitostí než v první půli. Výmluvným důkazem byly tři tyčky, které se vacovské rezervě v průběhu druhého poločasu podařilo nastřelit. Pak přišel jejich brejk z 53. minuty, kdy po několikanásobné sérii narážeček přihrával Valta na Antonína Bujoka, který byl tím, kdo nakonec vsítil druhou branku a rozjásal početný zástup hostujícíh příznivců: 0-2. Ani ne za osm minut nato však Sousedovice snížily, když se po pěkné akci uvolnil Vladimír Křížek, aby vykřesal naděje domácích kontaktním gólem: 1-2. Sousedovice pochopitelně ožily a ze všech sil se snažily s dosavadním pro ně nepříjemným průběhem zápasu něco udělat. Vyrovnání bylo na pořadu dne a chybělo opravdu málo. Domácí však museli vypít svůj kalich hořkosti až do dna: v 75. minutě uviděl sousedovický Vojtěch Kacetl žlutou kartu a jelikož to byla jeho druhá žlutá v zápase, musel předčasně do sprch a domácí WESTRA dohrávala utkání s deseti hráči v poli. To domácí zjevně srazilo a už se na zvrat v zápase příliš nezmohli. Hosté si svůj náskok pohlídali a tak mohou slavit své první tři body v nové soutěži.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Vacov B
Stanislav Klas, trenér (zdroj: SK Vacov): „Kluky musím pochválit. Hráli velmi dobře takticky, plnili pokyny a hlavně bojovali. Od první do devadesáté minuty jezdili po zadku, což se vyplatilo. Navázali jsme na slušný výkon z prvního zápasu a máme všichni velkou radost z prvních bodů v nové soutěži. Rád bych poděkoval i početné skupině vacovských fanoušků, která nás přijela do Sousedovic podpořit. Teď už se ale soustředíme na příští sobotu, kdy se poprvé představíme doma a navíc v derby se Čkyní. Všichni se na zápas těšíme."



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
M. Chalupník [-] - P. Masák [-] , J. Hrach [-] (83. V. Kafka [-] ) , P. Kohout [-] , V. Behenský [-] - J. Kovář [-] (46. F. Duba [-] ) , V. Křížek [-] , A. Rataj [-] , V. Kacetl [-] - J. Jalůvka [-] (46. J. Máška [-] ) , L. Duba [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Mrázek [-] , F. Čtvrtník [-] , J. Tesař [-] (89. T. Novák [-] ) , L. Král [-] - F. Roučka [-] , G. Bujok [-] , V. Dyk [-] (71. J. Svoboda [-] ) , V. Hanzlík [-] (84. T. Kovařík [-] ) - A. Bujok [-] , J. Hlásek [-] (46. M. Valta [-] )

ŽK: 29. M. Chalupník - 76. L. Král , 89. F. Roučka . ČK: 75. V. Kacetl .
Hráči zápasu: V. Křížek - A. Bujok .
Místo: Sousedovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.